Voluntar sau involuntar, nu este cert cum, dar soția lui Viorel a încălcat legea în plină stare de urgență când a ieșit afară din casă fără declarație pe propria răspundere.

Cea care i-a atras atenţia asupra acestui aspect a fost chiar Mirela Vaida, care a dat-o în vileag pe celebra Vulpița chiar la „Acces Direct”.

Scena s-ar fi întâmplat în seara de Înviere, când Vulpița a coborât în fața blocului pentru a lua Lumină. Acolo s-a întâlnit cu o vecină de pe scara blocului, dar Viorel a povestit că, de fapt, soţia lui a stat 2 ore afară cu nişte băieți.

Nervoasă din cauza acestor acuzaţii, Vulpița a început să plângă, iar Mirela Vaida i-a reamintit de declarația pe propria răspundere.

Veronica Stegaru s-a dat de gol şi a spus că nici măcar nu avea asupra sa documentul cu ajutorul căruia ne putem deplasa afară în stare de urgență.

„Cu cine ai coborât, unde ai cunoscut acei oameni din bloc? Sau ai ieșit să iei o gură de aer, aveai declarație pe propria răspundere pentru asta?

Unde pleci tu, în stare de urgență, fără hârtie la tine? Dacă venea poliția, luai amendă 2.000 de lei! Aveai să dai banii ăștia?” i-a zis Mirela Vaida.

Vulpiţa, umilită crunt! S-a întâmplat la Antena Stars şi o va marca toată viaţa

Secretul bine ascuns de Antena 1 despre Vulpiţa şi Viorel. Iar va bubui ratingul?

Ce i-a făcut Vulpiţa unui greu din showbiz ţine de SF! Omul vorbeşte singur acum…

Proiectul Vulpiţa a ajuns la final! Antena 1 în alertă maximă! Imposibil de făcut ceva