Deși alții încearcă ani de zile să ajungă în atenția presei, unii recurgând chiar și la gesturi incredibile pentru a căpăta atenție, Vulpiței i-au trebuit doar 4 luni pentru a ajunge în inimile românilor, scrie Cancan.

Veronica Stegaru, cunoscută drept Vulpița, a ajuns pentru prima dată la televizor în emisiunea Acces Direct de la Antena 1, iar de atunci se află într-o continuă creștere în ceea ce privește popularitatea sa în rândurile cetățenilor români.

Este din Blăgești și am putea spune că și-a început „cariera de vedetă” cu stângul, printr-o minciună. Pentru a capta simpatia oamenilor ce o urmăreau la televizor, femeia s-a simțit nevoită să mintă în legătură cu trecutul său, menționând în timpul unei emisiuni că a fost abuzată de 3 bărbați, lucru ce mai târziu a fot demonstrat a fi fals.

Pornind din acest punct, în numai 4 luni, Veronica a reușit să devină faimoasă în toată țara. Mai mult, după ce și-a făcut cont pe Instagram, soția lui Viorel a atins un număr de urmăritori de 174.000.În prezent, Vulpița adună la unele din fotografiile sale mai multe like-uri chiar și decât Andreea Esca, care este cea mai celebră prezentatoare TV din România.Postările ei de pe platforma de socializare ajung să primească peste 30.000 de aprecieri partea oamenilor care o simpatizează.