Aplicaţia "I Just Made Love" – “Tocmai am făcut dragoste” permite de ceva vreme  împărtăşirea vieţii intime cu întreaga lume. Aplicaţia este folosită deja de multă lume, fiind evaluată la cinci stele de către zeci de utilizatori, după cum comenta  dailymail.co.uk.

După ce aplicaţia Foursquare, prin care poţi împărtaşeşti tuturor locurile în care te distrezi, faci cumpărături şi mănânci a înregistrat un succes, iată că aplicaţia Android prin care sunt împărtăşite lucrurile mai intime a dat lovitura încă din anul 2011.

Prin GPS

"Tocmai ai făcut dragoste?" sau "Vrei să vezi locurile din apropiere în care alte persoane au făcut sex?", sunt întrebările adresate în descrierea aplicaţiei. De asemenea , aplicaţia permite localizarea (prin GPS) unde, când şi chiar în ce poziţie ai făcut dragoste, iar informaţia apare online într-o bază de date, însoţită de comentariile tale. Aplicaţia poate fi descărcată gratuit, este disponibilă şi pentru iPhone, iar până în prezent site-ul se laudă cu o mulţime de postări "de dragoste" din partea utilizatorilor, cele mai multe fiind în limba poloneză!