Ultimele informaţii prezentate de jurnaliştii de la jurnaldevrancea.ro: „Focurile de armă au fost trase din exteriorul mașinii, pentru că autoturismul este ciuruit de gloanțe, în partea șoferului. Potrivit unor surse, cel puțin 4 gloanțe au ajuns în trupul bărbatului. Trupul neînsuflețit al acestuia se află în continuare în mașină, iar ancheta este în plină desfășurare.

Traficul rutier pe drumul care face legătura între DN2 și Slobozia Ciorăști este blocat, iar poliția a instituit mai multe filtre, în căutarea asasinului.”

Amintim că vineri seara, un bărbat a fost găsit împușcat într-un Mercedes, pe drumul care duce spre Slobozia Ciorăști. Conform primelor informații, bărbatul ar fi prezentat două plăgi prin împușcare, în zona inimii. Medicii au încercat resuscitarea, dar în zadar.

Cel împuşcat ar fi patronul unei case de schimb valutar din Focșani, iar în mașina acestuia polițiștii ar fi găsit o sumă mare de bani, ceea ce exclude varianta unui jaf. Mașina în care era bărbatul era lovită, iar la aproximativ 500 de metri de Mercedes, aproape de DN2, a fost găsită o altă mașină lovită şi abandonată. Ancheta va fi coordonată de procurorii Parchetului Vrancea.

Sursa foto şi video: jurnaldevrancea.ro

 

 

Te-ar putea interesa și: