O translatoare care lucrează în taberele de refugiați din Germania a declarat despre imigranți:

„Disprețuiesc această țară și valorile ei. Față de creștini nu au decât ură și le interzic copiilor lor să se copiii creștini. Cei care sosesc aici visează la o Germanie islamizată.”

Translatoarea, o femeie de origine eritreeană în vârstă de 39 de ani, ea însăși refugiată, a vorbit despre experiența sa cu imigranții musulmani sosiți în Germania în ultimii ani.

Interviul a fost publicat pe site-ul catolic Kath.net (Katolische Nachrichten).

Povestea spusă de femeie este de-a dreptul îngrijorătoare:

„Visează să islamizeze Germania, disprețuiesc această țară și valorile ei. A-i ajuta pe creștini este considerat de ei un păcat. Părinții le interzic copiilor lor să se joace cu copiii creștini, dar asta încă nu e nimic. Propovăduiesc ura, ura și mereu ura față de necredincioși.”

Femeile imigrante știu foarte bine care este datoria unei „mame islamiste”:

„Ne vom înmulți rapid. Trebuie să facem mai mulți copii decât creștinii, pentru că asta este singura noastră șansă de a-i învinge, de a-i distruge.”

Interpreta care face aceste declarații cutremurătoare trăiește în Germania din 1991. Recunoscătoare pentru primirea și sprijinul pe care societatea i le-a arătat, fosta refugiată, de confesiune creștină, și-a oferit ajutorul benevol de a lucra în taberele de imigranți.

Deși creștină, ea era percepută ca musulmană de imigranți. Femeia a sesizat imediat că „creștinii erau oprimați și hărțuiți de refugiații musulmani”. O atitudine cât se poate de normală pentru musulmani, crescuți de mici în ura față de cei de alte confesiuni.

Translatoarea, care a lucrat în mai multe tabere de refugiați, a dezvăluit că personalul de pază și ceilalți intrerpreți, aproape toți musulmani, închid ochii la hărțuirile și violențele cărora le cad zilnic victime creștinii.

„Aproape toți au crescut aici, sunt bine educați și au o înfățișare modernă. Totuși comportamentul și discursul lor se schimbă când rămân ei între ei și cred că nu mai există ‘koufari’ (necredincioși) în preajmă. Atunci își arată adevărata față, și cu toți împărtășesc dorința de a vedea Germania islamizată.”


Oripilată de ceea ce a văzut și auzit, dar curioasă să afle mai multe, ea a decis, lăsându-i în continuare să creadă că este musulmană, să urmeze cursuri religioase la moscheile vecine.

„În moschei se predică ura pură împotriva ne-musulmanilor. Copiii sunt aduși de foarte mici în Germania și educați în ura față de ne-musulmani. Aceeași situație este și în centrele de azil, unde băieții musulmani refuză să se joace cu copiii creștini, deoarece îi urăsc.”

Orice tentativă de a-i îmblânzi este sortită eșecului:

„Dacă le spui: tu ești musulman, el este creștin, care este problema?, răspunsul este: nu mă joc cu creștinii. Și părinții mei îi urăsc.”