Evenimentul Zilei > Actualitate > Vogue: Un nume de legendă
Vogue: Un nume de legendă

Vogue: Un nume de legendă

In Vogue: The Editor's Eye

Fondată în 1892 de către Arthur Turnure, Vogue este o revistă de modă și stil de viață recunoscută la nivel global, care se publică lunar în 23 de ediții naționale și regionale.

HBO prezintă un documentar exclusiv despre cea mai influentă revistă de modă din lume. povestit de unii dintre cei mai respectați editori ai săi. Folosindu-se de arhivele excepţionale Vogue, filmul explorează impactul cultural al revistei începând cu lansarea din 1892 și conţine interviuri “behind-the-scenes” cu personajele care au contribuit la popularitatea și influenţa revistei, printre care faimoasa Anna Wintour. În plus, vedete precum Nicole Kidman șiSarah Jessica Parker sau simboluri ale industriei precum Hamish Bowles și designerii Nicolas Ghesquière, Marc Jacobs ,  își reamintesc experienţele trecute, lucrul cu fotografii de top și cu creatorii trendurilor zilei.

Documentarul este o perspectivă captivantă asupra felului în care pictorialele Vogue au modificat vremurile și au fost modificate de acestea. (HBO, 20.00)

Cu: Nicole Kidman, Sarah Jessica Parker, Hamish Bowles, 

Regizor: Fenton Bailey, Randy Barbato

Documentar/2012