Vlad Moisescu, prim-vicepreşedinte PNŢCD: "Antonescu trebuie să îşi asume răspunderea pentru promovarea lui Fenechiu"

Vlad Moisescu, prim-vicepreşedinte PNŢCD: "Antonescu trebuie să îşi asume răspunderea pentru promovarea lui Fenechiu"

Prim-vicepreşedintele PNŢCD, Vlad Moisescu, îl acuză pe Crin Antonescu că a transformat PNL "în partid al penalilor şi puşcăriabililor".

Prim-vicepreşedintele PNŢCD apreciază că șeful liberalilor "trebuie să îşi asume răspunderea politică pentru numirea lui Relu Fenechiu în funcţia de ministru şi pentru promovarea lui în conducerea PNL". Vlad Moisescu, care a fost exclus anul trecut din PNL alături de Andrei Chiliman, mai spune că "Antonescu şi oamenii săi de casă sunt responsabili de transformarea PNL în partid al penalilor şi puşcăriabililor". Acesta le recomandă liberalilor "care nu fac parte dintr-un grup mafiot şi care ţin la acest partid istoric" să acţioneze rapid în sensul demiterii lui Crin Antonescu şi a echipei sale, pentru a evita distrugerea PNL. Relu Fenechiu, vicepreședinte al PNL și Fost ministru al Transporturilor, a fost condamnat astăzi la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul Transformatorul. Sentința este definitivă. Purtătorul de cuvînt al PNL, Cristina Pocora a declarat că pentru PNL condamnarea lui Fenechiu este o pierdere. CITIȚI ȘI:

  • Purtătorul de cuvânt al PNL: Relu Fenechiu reprezintă o pierdere pentru liberali
  • DOSARUL TRANSFORMATORUL. Relu Fenechiu: 5 ani de închisoare cu executare şi plăteşte prejudiciul! Decizia este definitivă, deputatul va fi încarcerat