Evenimentul Zilei > International > VISUL lui MICHAEL SCHUMACHER înainte de accident. MĂRTURIILE de ULTIMĂ ORĂ care SCHIMBĂ TOT ce se ȘTIA
VISUL lui MICHAEL SCHUMACHER înainte de accident. MĂRTURIILE de ULTIMĂ ORĂ care SCHIMBĂ TOT ce se ȘTIA

VISUL lui MICHAEL SCHUMACHER înainte de accident. MĂRTURIILE de ULTIMĂ ORĂ care SCHIMBĂ TOT ce se ȘTIA

Managerul lui Michael Schumacher, Sabine Kehm, a dezvăluit că fostul campionmondial de Formula 1 avea o dorință secretă înainte de accidentul groaznic de schi petrecut la sfârșitul anului 2013.

Potrivit Mediafax, într-un dialoc purtat cu 90 de jurnaliști, care a avut loc în Elveția, managerul fostului campion mondial de F1 a spus:

„În general, media nu a scris despre viaţa privată a lui Michael şi a soţiei, Corinna. Odată, într-o discuţie îndelungată, Michael mi-a spus: „Nu trebuie să mă mai suni la anul. Dispar. Cred că era visul lui secret de a fi capabil să dispară într-o bună zi. De aceea, am acum grijă de dorinţa lui şi nu las lucruri să apară în presă”.

La mai mult de 2 ani de la producerea teribilului accident suferit pe o pârtie de schi din Alpii Francezi, în urma căruia a sufert traume craniene severe, informațiile despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher sunt extrem de rare și de lipsite de detalii.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: