Ei pot fi “VIP pentru o zi” şi pot respira acelaşi aer cu Velcea, Scutaru, Sepsi, Goga sau Ricketts, pot sta cu ei la masă şi gusta din “distracţiile” de zi cu zi ale preferaţilor lor alb-violeţi. Asta, numai dacă reuşesc să se califice la cel mai inedit concurs organizat vreodată de un club  de fotbal din România.

Clubul de fotbal Politehnica Timişoara nu uită de fanii săi nici după terminarea sezonului competiţional 2011. Sâmbătă, clubul, împreună cu unul dintre sponsori a lansat proiectul “VIP pentru o zi”. Un proiect în urma căruia doi dintre suporterii echipei alb-violete pot câştiga  « o zi de vis » alături de echipa favorită, după cum s-au exprimat organizatorii. Cei doi vor merge cu Poli într-o deplasare, vor mânca împreună cu fotbaliştii, vor sta la aceeaşi hotel cu jucătorii, se vor antrena împreună cu aceştia şi vor viziona din tribuna VIP partida lui Poli.

Prima etapă a concursului a avut loc sâmbătă. Aproape întreaga echipă Poli Timişoara, în frunte cu Velcea şi Stanciu au ales  fanii care să intre în concurs. Aceştia din urmă au fost nevoiţi să-şi demonstreze calităţile în jocul cu mingea : au şutat la poartă, au trebuit să nimerească bara porţii instalate, dar şi să facă duble cu mingea.  Din zecile de suporteri, doar Sorina Pârvu şi Ionuţ Suciu s-au calificat pentru marea finală. Mai urmează alte trei etape care se vor disputa până la începutul returului de campionat, iar în final, toţi cei opt concurenţi se vor întrece pentru a trăi « VIP » alături de Poli.
Cei interesaţi trebuie să stea cu ochii pe pagina oficială de net a clubului, pentru a se putea prezenta la etapele viitoare ale concursului.