Evenimentul Zilei > Actualitate > Viorica de la Clejani, sfâşiată de durere: „Dumnezeu să te odihnească în pace”
Viorica de la Clejani, sfâşiată de durere: „Dumnezeu să te odihnească în pace”

Viorica de la Clejani, sfâşiată de durere: „Dumnezeu să te odihnească în pace”

Viorica de la Clejani trece prin momente cumplite, i-a murit cea mai dragă persoană din viaţa sa. Mesajul postat pe social media este sfâşietor. 

Este doliu și în familia Vioricăi de la Clejani. Despre tatăl ei s-a spus că a fost un om frumos și bun, iubindu-l ca pe ochii din cap. Îndurerată, celebra cântăreață îl roagă pe Dumnezeu ca părintele ei să fie ocrotit acolo unde a plecat în cele veşnice.

„Dumnezeu să te odihnească în pace, tatăl meu frumos și bun”a scris Viorica de la Clejani pe Facebook.

Viorica de la Clejani trece prin cele mai grele momente din viața ei, după ce tatăl său a murit. Fulgy, filul cel mic al Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare:

„Am un anunț trist de făcut. Tatăl mamei mele a decedat în această seară. Sper să înțelegeți această situație delicată prin care trecem”, a scris Fulgy pe pagina sa de Instagram.

Viorica de la Clejani, dărâmată de suferinţă

Tragedia din familia Clejanilor e ultimul lucru la care se puteau gândi aceștia. Ea vine după un șir de probleme pe care Viorica și Ioniță le-au avut cu copiii. Dar şi probleme cu sănătatea. Aceasta trecând printr-o operație de cataractă. Din fericire, intervenția a fost un succes, cântăreața având acum o vedere mult mai bună.

Un alt necaz a venit din partea fiicei sale Margherita.  Aceasta a consumat substanțe interzise, apoi s-a spus că nici Fulgy nu era străin de ele. Mai mult, în luna septembrie a anului trecut, fiica Clejanilor a bătut, a scuipat și a amenințat două femei de la o agenție imobiliară.

Acestea au solicitat ajutorul poliției la vremea respectivă. Clejanii au făcut eforturi și ler-au despăgubit pe cele două agente imobiliare, ca să își retragă plângerea, în aşa fel încât Margherita să nu ajungă la închisoare. Acesta ar fi fost al treilea dosar penal pe numele fetei, iar riscul la o pedeapsă privativă de libertate cu executare era foarte mare, scrie retetesivedete.