Evenimentul Zilei > Politica > Viorica Dăncilă s-a făcut de râs din nou. Gafa care lasă frâu liber imaginației
Viorica Dăncilă s-a făcut de râs din nou. Gafa care lasă frâu liber imaginației

Viorica Dăncilă s-a făcut de râs din nou. Gafa care lasă frâu liber imaginației

Prim-ministrul Viorica Dăncilă s-a făcut din nou de rușine, de data aceasta chiar în interiorul PSD. Deși a avut o perioadă în care a fost lăudată pentru că și-a corectat discursul, după un mandat presărat cu gafe, Dăncilă a lovit chiar în cadrul CEx-ului PSD de joi.

În timpul ședinței, premierul și-a pus speranța în CEx, doar că în locul cuvântului potrivit a spus „sex”. „Eu sper în acest sex” a fost rostit de șefa Executivului, care s-a corectat ulterior spunând „nu sex, CEx”, spre amuzamentul colegilor săi, potrivit surselor politice ale Evenimentului zilei.

Recent, premierul Viorica Dăncilă a susținut că numeroasele greșeli pe care le-a făcut de-a lungul mandatului au fost cauzate de o direcție clară trasată de partid, care o făcea să se simtă inconfortabil.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.