Viorel a uitat de tot de Vulpița. Acum iubește din nou. Cine e aleasa

Viorel a uitat de tot de Vulpița. Acum iubește din nou. Cine e aleasa Vulpița și Viorel. Sursa foto: Youtube

După despărțirea de Vulpița, Viorel a căutat să își reconstruiască viața. Deși a trecut prin momente dificile la începutul acestei perioade, acum pare mai fericit ca niciodată și se bucură de o nouă relație cu o altă persoană.

Viorel Stegaru a lăsat în urmă trecutul cu Vulpița și acum trăiește din nou iubirea. Se pare că a găsit pe cineva special și este în culmea fericirii. Vestea cea mare a fost anunțată de el pe rețelele de socializare, unde a postat o scrisoare de dragoste dedicată iubitei sale.

Viorel Stegaru a uitat complet de Vulpița

Într-un gest romantic, acesta a dorit să își surprindă partenera cu o declarație de dragoste sinceră.

Din mesajul lui Viorel Stegaru transpare că este profund îndrăgostit de noua femeie din viața sa, iar aceasta îi întoarce aceleași sentimente.

Ne puteți urmări și pe Google News

Se pare că fostul partener al Vulpiței se simte acum iubit și valorizat și pare hotărât să nu o lase pe actuala sa parteneră să plece din viața lui.

Mesajul de dragoste transmis de fosta „vedetă TV”

Viorel a postat o imagine pe Instagram, pe care i-l transmite iubitei sale.

„Pentru iubita mea pe care o iubesc. Când iubești o persoană te iubește, e altceva! Când iubești o persoană care îți întoarce dragostea, atunci e totul. LOVE”, a fost mesajul scris pe o foaie de Viorel Stegaru, alături de care a desenat și câteva inimioare.

Viorel Stegaru

Sursa foto: Instagram/ Viorel Stegaru

Vulpița l-a lăsat pe Viorel și a plecat în Germania

Între timp, Vulpița și-a lăsat copiii în urmă și a plecat în Germania. După ani petrecuți în Blăgești și mai multe întâmplări pe la București, Vulpița a hotărât să facă pasul către Germania.

Veronica s-a separat de Viorel Stegaru, iar cei doi copii ai lor au rămas sub îngrijirea bărbatului și a părinților săi.

Fosta „vedetă” TV de la Antena 1 s-a a rămas din nou cu o sarcină, iar fostul ei soț a negat paternitatea.

Viorel Stegaru și Vulpița

Sursa foto: Youtube

După naștere, Vulpița a decis să ofere copilul în îngrijirea statului și să se mute în casa partenerului său. Cu toate acestea, relația lor s-a încheiat, iar Vulpița a simțit nevoia unei schimbări. Astfel, a ales să plece în străinătate, angajându-se în agricultură.