Evenimentul Zilei > Actualitate > Viol cu muşcături. O femeie însărcinată a fost abuzaţă cu brutalitate în faţa fiului de cinci ani
Viol cu muşcături. O femeie însărcinată a fost abuzaţă cu brutalitate în faţa fiului de cinci ani

Viol cu muşcături. O femeie însărcinată a fost abuzaţă cu brutalitate în faţa fiului de cinci ani

Violează o femeie gravidă, ea îl muşcă de părţile intime, acesta fuge, iar acum e căutat de poliţie. Violul s-a produs în faţa copilului de 5 ani al femeii. Acum s-a declanşat vânătoarea violatorului deşi speranţele sunt slabe potrivit statisticilor. Doar 10% din violatori sunt prinşi şi condamnaţi.

Poliţia este în căutarea unui bărbat cu o rană profundă la organele genitale. Leziunea a fost provocată de o femeie gravidă pe care bărbatul a încercat s-o violeze şi pe care ea l-a muşcat într-un gest de autoapărare.

Femeia, în trei luni de sarcină, a fost violată după ce a acceptat ajutorul a doi bărbaţi în provincia Mpumalanga. Împreună cu fiul de 5 ani, încerca să ajungă la o clinică. ''Unul dintre bărbaţi a violat-o sălbatic, dar ea a reuşit să-i muşte părţile intime'', se citeşte într-o declaraţie a poliţiei care a publicat un tweet pe contul oficial cerând ''tuturor instituţiilor sanitare să contacteze autorităţile dacă au informaţii''.

În Africa de Sud, potrivit Il Giornale, violurile şi agresiunile reprezintă o problemă foarte gravă. Din aprilie 2016 până în martie 2017, potrivit Africa Check, au fost semnalate 39.828 de cazuri, 109 pe zi. Violatorii sunt prinşi şi condamnaţi în abia 10% din cazuri.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.