Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO/ Monica Iagăr vine în ajutorul antrenorilor. Face cursuri acreditate pentru preparatori sportivi

VIDEO/ Monica Iagăr vine în ajutorul antrenorilor. Face cursuri acreditate pentru preparatori sportivi

Monica Iagăr este una dintre performele atletismului românesc în proba săritură în înălțime. S-a retras oficial în februarie 2006, la București, cu ocazia primei ediții a Grand Prix-ului de săritură în înălțime care îi poartă numele. Timp de un an a fost președintele clubului Dinamo București, iar acum 4 ani s-a pensionat pe caz de boală.

După o periodă în care s-a dedicat creșterii fiului ei, Efrem, în vârstă de doi ani, Monica Iagăr s-a reîntors la marea ei pasiune, sportul. Nu concurează, nici nu antrenează, ci pregătește preparatori sportivi pentru o carieră în sportul de performanță.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/12

Recent, fosta atletă olimpică a terminat primul curs, la finele căruia a oferit certificate recunoscute de Ministerul Muncii și Protecției Sociale, respectiv Ministerul Educației și Cercetării în peste 60 de țări. Fotoreporterii EVZ au întâlnit-o în momentul în care pleca de la locația unde cel mai probabil își dăduse întâlnire cu cursanții ei, cursanți care trebuie să achite o taxă de 2200 de lei pentru a învăța tainele sportului de la ea.

Și-a revenit spectaculos după ultima sarcină

Așa cum se vede și în imagini, Monica Iagăr arată impecabil, având o siluetă care nu sugerează nicio clipă că fosta atletă l-ar fi născut pe fiul ei, Efrem,  la 46 de ani. Monica mai are două fiice, Ayana și Maya de 18 și respectiv 12 ani din mariajul cu Cosmin Cernat. A reușit să dea jos cele 30 de kilograme acumulate în ultima sarcină, iar asta după ce a făcut foarte mult sport, dar a apelat și la ajutorul tratamentelor de remodelare corporală.

Pensie de 12.000 de lei de la Armată

Cu trei copii sănătoși, cu un soț despre care spune că este sufletul ei pereche, se poate spune că fosta sportivă trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei. La asta se mai adaugă faptul că îi merge extrem de bine și pe plan financiar. Pe lângă onorariul pe care îl primește de la cursurile de acreditare a preparatorilor sportivi, Monica mai primește lunar suma de 12.000 de lei, după ce, în 2017, s-a pensionat pe caz de boală din funcția de președinte la Clubul Sportiv Dinamo.

 

 

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: