Cu ocazia inaugurării noului stadion de 50 de milioane de euro „New Konya Stadium”, internaționalul român a fost, sâmbătă, autorul unei execuții de marcă pentru trupa „vulturilor”. În minutul 29, a inscris primul gol pe noua arenă, printr-o foarfecă laterală, la care porarul oaspeților nu a avut nicio reacție.

„Sunt foarte fericit că voi rămâne în istoria clubului. A fost o zi extrem de importantă pentru mine și pentru echipă. Eram convins că voi marca în momentul în care am lovit mingea. Reușita a fost una foarte frumoasă însă asta contează mai puțin.

E bine că am câștigat cele trei puncte, este meritul întregii echipe. Acum acest meci a trecut și trebuie să ne gândim la partidele viitoare. Avem un lot de calitate și odată cu revenirea jucătorilor accidentați cred că ne vom descurca și mai bine”, a declarat Torje pentru site-ul oficial al clubului.

x

Execuție asemănătoare cu cea a lui Maruo Bressan

 

Mauro Bressan, fostul jucător al Fiorentinei, în perioada 1999-2001, este cunoscut pentru unul dintre cele mai frumoase goluri marcate în istoria fotbalului, din partida pe care trupa italiană a susținut-o în 1999, împotriva Barcelonei, scor 3-3. După 14 minute joc, Bressan a înscris printr-o foarfecă de la o distanță de 25 de metri, însă fabuloasa reușită nu a detronat nici până în prezent golul lui Zinedine Zidane, din finala Ligii Campionilor, din 2002, dintre Real Madrid și Bayer Leverkusen (2-1).