Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO EXCLUSIV/ Noua iubită îl face tată pe Andrei Tinu. Fiul regretatului Dumitru Tinu mai are doi copii dintr-o căsătorie anterioară
VIDEO

VIDEO EXCLUSIV/ Noua iubită îl face tată pe Andrei Tinu. Fiul regretatului Dumitru Tinu mai are doi copii dintr-o căsătorie anterioară

Andrei Tinu, fiul regretatului jurnalist Dumitru Tinu, nu doar că a trecut peste divorțul de femeia care i-a dăruit doi copii, dar este la un pas să-și întemeieze o familie alături de noua iubită. Actuala parteneră a fostului președinte de la Autoritatea Națională pentru Cetățenie este însărcinată.

După un divorț cu scandal, în care cei doi soți și-au spus cuvinte grele, pe de-o parte Andrei care și-a acuzat direct fosta soție de infidelitate, iar de cealaltă parte femeia a susținut că  adevărul este cu totul altul, că de fapt fostul presedinte de la ANC ar fi pus la cale un plan prin care să o denigreze și să reușească să obțină mai ușor divorțul pentru a-și reface viața cu o altă femeie.

Cu toate că era evident că nu mai aveau sentimente unul pentru celălalt, cei doi nu au divorțat amiabil la notar, ci au disputat luni întregi custodia celor doi copii, prelungind astfel sentința judecătorească pentru desfacerea căsătoriei. Se pare totuși că au reușit să ajungă la un numitor comun și să își refacă viața. Cel puțin asta a făcut Andrei Tinu.

Zilele trecute, fotoreporterii EVZ l-au întâlnit pe Andrei în momentul în care părăsea un restaurant de lux din zona de Nord a Capitalei. După o perioadă în care a fost discret cu viața lui amoroasă, Tinu și-a asumat noua relație și se defilează de mână cu noua lui iubită. Ce-i drept, nici nu ar mai avea niciun motiv să se ascundă de privirile cârcotașe căci Elena, bruneta cu care a început o relație imediat după încheierea divorțului, este însărcinată în ultimul trimestru, urmând ca în curând să-l facă din nou tată pe Andrei Tinu.

Vizbil îndrăgostit de femeia care îi va dărui un copil, Andrei nu a lăsat-o din mână nicio clipă, având grijă de ea de la ieșirea din restaurant până în locul unde și-au parcat mașina. Nu se știe încă dacă cei doi vor ajunge în fața altarului, însă cert este că femeia face deja parte din familia lui Tinu. Bruneta i-a cunoscut deja pe copiii din căsătoria anterioară și pare că se înțelege foarte bine cu cei mici.