Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO EXCLUSIV. Mihai Morar, șomer de lux. A plătit 150.000 de euro pentru ”Baby”
VIDEO

VIDEO EXCLUSIV. Mihai Morar, șomer de lux. A plătit 150.000 de euro pentru ”Baby”

După ani buni de radio și televiziune, Mihai Morar a făcut o pauză și acum moderează unul dintre cele mai de success podcast-uri din România. Deloc risipitor atunci când vine vorba de finanțe, Morar a reușit mereu să-și îndeplinească toate dorințele, chiar și când a venit vorba de o mașină de 150.000 de euro.

Zilele trecute, Mihai Morar a fost fotografiat în momentul în care își parca autoturismul și se pregătea să se îndrepte către o frizerie din zona Dorobanți. Bolidul, un Mercedes G-Class Brabus, a fost mașina la care Morar a visat în ultimii ani și pe care a făcut tot posibilul să o conducă.

„Într-o zi, poate, mașina asta, singura mașină cu forme perfecte de pe Pământ, va fi a mea. Poate…Dar știu sigur că o să îi spun „Baby”. Nu o să o scot din „Baby”. Pentru că, așa am citit eu când eram copil într-o carte de povești, atunci când te întâlnești cu o fiară în sălbăticie, e obligatoriu să îi vorbești frumos. Și, până la urmă, doar cu alint poți îmblânzi mândria. În fine, Baby, nu uita, tu vei fi a mea”, a scris Morar pe Instagram în urmă cu doi ani.

După ce a parcat regulamentar, și-a luat rucsacul de pe bancheta din spate și s-a îndreptat cu pași repezi spre frizeria unde avea programare. Mihai Morar se numără printre primii prezentatori TV care au recunoscut că și-au rezolvat problemele alopeciei (n.r. căderea excesivă a părului) cu ajutorul unui implant de păr realizat în Turcia.

 

Din 2016, de când și-a redobândit podoaba capilară, Morar are grijă să se lase doar pe mâna specialiștilor atunci când vine vorba de tuns și de aplicarea de tratamente pentru regenerarea firului de păr.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.