Evenimentul Zilei > EVZ Special > (VIDEO) COVID-19 face victime. Cluburi de fițe de pe litoral, sancționate dur!
(VIDEO) COVID-19 face victime. Cluburi de fițe de pe litoral, sancționate dur!

(VIDEO) COVID-19 face victime. Cluburi de fițe de pe litoral, sancționate dur!

Două cluburi celebre din stațiunea Mamaia au fost amendate deoarece nu au respectat regulile pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

Lovitură pentru patronii unor cluburi de pe litoralul românesc. Aceștia au fost verificați în cursul nopții de 25 spre 26 iulie de oamenii legii care au constatat că nu au respectat regulile privind distanțarea socială, impuse pe perioada stării de alertă.

Controalele au fost făcute de polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică al I.P.J. Constanța, împreună cu polițiștii stațiunii Mamaia, care au descins în cluburile și terasele din zona Summerland a stațiunii. În urma verificărilor, patronii a două cluburi,  respectiv două terase, au fost amendați cu suma totală de 21.000 de lei.

Ce nereguli au constatat oamenii legii

Neregulile constatate au fost neluarea măsurilor privind respectarea normelor de protecție sanitară și neasigurarea distanțării fizice între clienți. Polițiștii îi sfătuiesc pe operatorii economici să nu încurajeze comportamentul turiștilor care uită să respecte măsurile de distanțare fizică deoarece vor să se distreze.

 

VIDEO:

 

Polițiștii reamintesc turiștilor că sunt obligați să țină cont de riscul la care se expun atât pe ei, dar și pe cei din jur, dacă nu respectă măsurile de protecție sanitară și normele de protecție împotriva răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus.

Surse susțin că cluburile BREEZE ŞI ARGO, dar şi terasa H20, sunt locațiile unde au fost descoperite nereguli de oamenii legii .

Scandal duminică dimineață în parcarea clubului Argo

Oamenii legii au constatat că trei bărbați, cu vârste între 23 și 31 de ani, se aflau în stare de ebrietate. Ei au făcut scandal în parcare, conflictul fiind stins de o echipă de jandarmi din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei Române, care se afla în timpul serviciului.

Jandarmii au sancționat contravențional scandalagii, potrivit Legii 61/1991 pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice. Clubul Breeze a fost închis de OPC, zilele trecute, inspectorii descoperind numeroase nereguli. Se pare că reprezentanţii clubului au remediat deficiențele, aşa că l-au redeschis, potrivit replicaonline. 

Publicat in categoriile: EVZ Special, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: