Soția sirianului Haj Saleh Moustafa le-ar fi declarat anchetatorilor că i-a administrat soţului ei, în data de 13 decembrie, o folie de diazepam pentru a-l adormi şi că l-a lăsat să moară pentru că el nu mai voia să divorţeze. Iubitul acestuia, Gabriel Alfons Arhire a ajutat-o să care trupul acestuia şi să îl bage în portbagaj.

În ziua crimei, Gabriel Alfons Arhire a postat pe pagina sa de Facebook o imagine cu stema și drapelul României, iar a doua zi a purtat o discuție relaxată cu un prieteni virtual, după cum se poate observa în imaginea de mai jos.

Cu câteva luni înainte să-l ucidă pe soțul iubitei sale, el a postat pe pagina sa de Facebook un clip.

 

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = „//connect.facebook.net/en_GB/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

masina rasturnata….

….cand se rastoarna masina, facem asa….

Posted by Alfons-Gabriel Arhire on Monday, 11 August 2014

Cadavrul din portbagaj

Cadavrul lui Haj Saleh Moustafa a fost găsit pe 8 aprilie într-o geantă aflată în portbagajul unei maşini cu număr de Constanţa, şoseaua Pantelimon, lângă Secţia 9 de Poliţie din Bucureşti.

Bărbatul fusese declarat dispărut de la începutul anului, însă soţia susţinea, înaintea reţinerii, că nu l-a mai văzut de la mijlocul lunii decembrie 2014.

Haj Saleh Moustafa se afla pe teritoriul României de aproximativ 20 de ani, era căsătorit cu o româncă şi avea un copil în vârstă de nouă ani. El era absolvent al Universităţii Politehnica din Bucureşti, precizează Perla Majestic SA.