Un român a fost găsit mort, luni dimineața, pe o bancă dintr-un parc din Madrid. Trupul bărbatului de 43 de ani era era acoperit cu cartoane.

„Un rezident l-a găsit în dimineața de 15 iunie, puțin după ora 7.00, pe una dintre băncile pe care victima obișnuia să doarmă, într-un parc cu jocuri pentru copii din cartierul Salamanca, pe calle General Díaz Porlier.

A fost chemată poliția, descoperindu-se un cadavru plin de sânge acoperit de cartoane.

Personalul medical chemat la fața locului a certificat decesul, informează OK Diario.

Sub bancă se formase o baltă uriașă de sânge. Poliția criminalistică a început ancheta. Cineva l-a ucis duminică seară pe român și a lăsat cadavrul pe bancă.

O primă inspecție vizuală a cadavrului sugerează că victima a murit în urma unor numeroase lovituri la cap, dar autopsia este cea care va dezvălui cauza finală a decesului.
Victima nu avea documente sau portofel. Nimic în buzunare, de aceea investigatorii încearc să identifice oficial cadavrul.
Rezidenții îl cunoșteau, este un bărbat de origine română de aproximativ 43 de ani, care își petrecea nopțile cu alți oameni fără adăpost în parcul din calle General Díaz Porlier.

Criminaliști au obținut imaginile de pe camerele din zonă și au început să adune declarații în cartier”, anunță ziarulromanesc.es.

Un român a fost ucis și abandonat în Madrid. Detaliile Crimei

Amintim de cazul unui alt român ucis în Madrid. Tragicul episod, izbitor de asemănător cu cel relatat înainte, a avut loc în 2018.

Un român în vârstă de 45 de ani a fost găsit mort într-un parc din Madrid, Spania, chiar în mijlocul unui loc de joacă pentru copii.

Un român a fost ucis și abandonat într-un parc din Madrid, Spania, trupul neînsuflețit fiind găsit de serviciile de curățenie în Parcul Tierno Galván, din cartierul Arganzuela, chiar în mijlocul unui loc de joacă.

Potrivit anchetatorilor, acesta a fost ucis de doi conaționali români, el având urme de violență pe corp: avea o traumă severă a capului și lovituri puternice la nivelul obrajilor.

În acest caz, unul dintre suspecți, a fost ucis de doi conaționali români, el având urme de violență pe corp: avea o traumă severă a capului și lovituri puternice la nivelul obrajilor, iar un al doilea a român, în vârstă de 28 de ani, a fost arestat mai târziu, ca fiind un presupus coautor al faptelor, scrie B1.

Sursa: Ziarulromanesc.es