Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO/ Alina Sorescu are o relație specială cu mama ei. Cum arată cea care i-a dat viață

VIDEO/ Alina Sorescu are o relație specială cu mama ei. Cum arată cea care i-a dat viață

Toată lumea știe că Alina Sorescu a avut o relație extrem de strânsă cu tatăl ei, care a însoțit-o mereu la concerte sau atunci când avea deplasări prin țară, însă puțini știu care este apropierea de mama ei. Se pare că Alina Sorescu a fost „fata lui tata” înainte ca ea să se căsătorească și să devină mamă, căci acum pare mult mai apropiată de mama ei.

În ultima perioadă, Alina Sorescu a fost pe prima pagină a tabloidelor însă nu prin prisma carierei sale și a proiectelor artistice, ci cu subiecte din viața ei personală. Deși nu a confirmat, nici infirmat despărțirea de Alexandru Ciucu, în ultima perioadă Alina Sorescu este văzut cu oricine altcineva decât soțul ei.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/21

De curând a fost fotografiată alături de mama ei, Paulina Sorescu. Pe cele două fotoreporterii EVZ le-au întâlnit într-un centru comercial de la ieșire din București. Mai întâi s-au plimbat pe la magazine, acolo unde s-au uitat de accesorii pentru fetițele ei, fără însă să cumpere ceva, ca mai apoi să intre în supermarket și să facă piața.

Alina Sorescu a făcut aprovizioarea doar pentru ea, sub atenta supraveghere a mamei sale, care îi dădea unele sfaturi cu privire la calitatea produselor. Femeia nu a pus nimic în coșul de cumpărături, semn că ea nu avea nevoie de nimic de cumpărat.

Moștenește frumusețea mamei sale

Deși au purtat masca de protecție pe toată această perioadă, așa cum impun noile restricții, la un moment dat, Paulina Sorescu și-a dat-o la o parte pentru a putea comunica mai bine cu fiica ei. Așa am putut să vedem cu cine seamănă Alina Sorescu și de la cine moștenește frumusețea. Deși este trecută de prima tinerețe, mama artistei este în continuare o femeie frumoasă și aranjată.