"Noi participăm la acest referendum să-l câştigăm. Vă spun sincer că avem toate premisele pentru asta", a afirmat Videanu, în cadrul unei conferinţe de presă organizată la sediul PDL.
Fostul ministru al economiei a mai precizat că rezultatele discuţiilor primului-ministru Victor Ponta la Bruxelles au fost dezastruoase inclusiv pentru România.
"Victor Ponta vreau – nu vreau este şi primul-ministru al meu şi în momentul în care merge şi constat că este tratat cu lipsă de respect, pentru că ăsta a fost tratamentul la Bruxelles, nici eu nu mă simt bine. Victor Ponta ca prim-ministru este o dezamăgire", a mai spus Videanu.
Preşedintele interimar al PDL Bucureşti a mai adăugat că premierul Victor Ponta este necinstit faţă de români pentru că nu şi-a respectat promisiunile făcute când a preluat mandatul.
"La mai bine de două luni de guvernare Ponta, de economia României nu se ocupă nimeni. Bilanţul a două luni de guvernare este acesta: nu s-a revenit la pensiile şi salariile de dinainte de tăieri, nu s-a făcut reducerea TVA la produsele agricole de bază, contribuţiile sociale nu s-au redus, salariul minim nu e de de 850 de ron. Acestea sunt promisiuni care sunt departe de a fi onorate. Cu alte cuvinte, primul ministru este necinstit faţă de români", a spus Videanu, conform Agerpres.