Victoraș Micula, mașini de sute de mii de euro. Dani Mocanu aproape că l-a lăsat fără un bolid de lux

Victoraș Micula, mașini de sute de mii de euro. Dani Mocanu aproape că l-a lăsat fără un bolid de lux Sursa foto: Facebook

Victoraș Micula are mașini de sute de mii de euro pentru că părinții lui i-au cumpărat inclusiv bolizi de lux. Așa se face că moștenitorul imperiului Micula are printre altele un Ferrari de peste 200.000 de mii de euro. Cu această mașină, Micula a fost surprins printre altele făcând drifturi pe șosele din Oradea.

După ce a început să aibă probleme cu dosarele penale de pe rol, Micula s-a mutat în Elveția, Nu oricum, ci a luat și o parte din garaj cu el. Printre mașinile pe care le-a luat acolo s-a numărat și un Lamborghini care valorează și acesta peste 200.000 de mii de euro. Se pare însă că milionarul a fost la un pas de a pierde bijuteria pe patru roți.

Aproape să piardă una dintre mașini

Cel care era cât p-aici să i-o ”rătăcească” este nimeni altul decât Dani Mocanu. Acesta a fost invitat de Victoraș Micula să îi cânte în Elveția. Cei doi se pare că dezvoltaseră și o relație de prietenie. Care s-a sfârșit mai repede decât a început. “Spune-le la oameni când ai fost în Elveția și te-ai dus cu mașina tare.

Spune-le la oameni când ai venit la mine în Elveția, te-ai dus cu Lamborghini-ul meu tare, după care mi l-a confiscat poliția și n-ai venit să-ți asumi și ți-au interzis 15 ani să mai vii în Elveția. Am plătit o grămadă de bani să-mi scot Lamborghini-ul pe faptele tale”, a spus Victoraș Micula pe o pagina de socializare. ,,Eu nu pozez în șmecher. Eu pe platforma asta pot spun că sunt șmecher. Nu ți-am dat la block, mi-am schimbat numărul.

Ne puteți urmări și pe Google News

În război cu Dani Mocanu

Vrei să le spun oamenilor ce încerci să mă faci să te ajut, cu alea. Vrei să vorbim aici? Nu vă jucați cu mine. Eu nu-ți vorbesc de mai sus decât sunt, tu ești șmecher că vei ajunge la pușcărie peste o lună. Mafioții nu stau prin pușcărie.

Ți-ai creat locul foarte bine, eu m-am născut. Diferența dintre noi doi este că tu mi-ai cântat că ți-am dat bani, dar eu nu ți-am cântat ție că mi-ai dat tu mie bani. Un artist care cântă de drag nu se îmbogățește, nu? Nu ne putem compara la nimic, nici la bani”, a explicat Micula.