Victor Ponta, mesaj fără precedent: "O sa guvernăm ţara doar cu PuieMonta?"

Victor Ponta, mesaj fără precedent: "O sa guvernăm ţara doar cu PuieMonta?"

Victor Ponta foloseşte în premieră expresia "PuieMonta" într-un text critic la adresa Guvernului Dacian Cioloş şi a PNL-ului.

Pe fondul discuţiilor din PNL cu privire la o eventuală candidatură a unor miniştri tehnocraţi la alegerile parlamentare, Victor Ponta a scris pe Facebook:

"Pot sa se supere "deontologii" si "postacii" ca indraznesc sa spun eu public ceea ce multi gandesc si nu au curaj sau posibilitatea sa exprime! Totul acum la PNL si Guvernul tehnocrat este doar despre voturi si pozitii pe lista - chiar si "interesul" pt Diaspora / despre care nu a mai vorbit nimeni si pentru care nu a mai facut nimeni nimic dupa alegerile din 2014 ( cu exceptia legii stupide concepute de Mihai Voicu PNL si promulgate de Dl Iohannis care a dus la 8000 de persoane inscrise pe listele electorale in Diaspora)!!! Despre guvernarea de anul asta ZERO/ despre programul de guvernare al PNL + Tehnocrati in 2017 ZERO / si o sa guvernam tara doar cu PuieMonta??? Normal ca oamenii voteaza cu PSD-ALDE ca macar stiu ca guverneaza bine / ceilati voteaza doar CONTRA si o sa pateasca la fel ca la alegerile locale"

Ne puteți urmări și pe Google News