Într-un interviu publicat azi în "Evenimentul zilei", Lucescu jr., care acum este antrenor la Rapid, a dat de înţeles că toate atacurile de care a avut parte au venit ca urmare a faptului că n-a acceptat să intre în jocurile de interese ale fraţilor Ioan şi Victor Becali. Azi, a venit replica impresarului Victor.

"Eu nu i-aş fi dat spagă lui Răzvan Lucescu pentru că nu-mi plac bărbaţii. Chiar dacă e frumuşel, nu pot să-i dau spagă. Eu n-am apucături din astea. Lucescu dacă gîndeşte aşa e cu spaga, dacă se gândeşte numai la asta. Poate se referea la taică-su, că de la el e învăţat cu spaga. E termen învăţat din familie! Nu vreau să vorbesc de bebeluşul ăsta. Bate câmpii. Ne scotea şi din urne dacă mai stătea mult. Din cauza lui Lucescu suntem în urna a patra, măcar să tacă din gură", a declarat impresarul la Radio GSP.

"Un copil obraznic, care îşi bate joc cu adevărat de sportivii care au făcut ceva la echipa naţională şi nu băiatul lui tata. D-asta a venit la naţională, că se îmbrăca cu nişte pantaloni şi că era băiatul lui Mircea Lucescu", a mai spus Victor Becali.