Evenimentul Zilei > Actualitate > Viceprimarul Snagovului și-a reparat mașina din banii primăriei
Viceprimarul Snagovului și-a reparat mașina din banii primăriei

Viceprimarul Snagovului și-a reparat mașina din banii primăriei

Un raport de audit realizat de inspectorii Curţii de Conturi a României scoate la iveală găinăriile viceprimarului Snagovului.

 După ce a fost acuzat de o localnică că dădea mită crezând că va candida pentru funcţia de primar şi amendat de poliţişti pentru că a vrut să-şi bată vecinul, Toma Nichita a fost prins că se folosea de banii primăriei. În perioada 08.09.2014 – 21.11.2014, inspectorii Curţii de Conturi au făcut o verificare în actele financiare ale primăriei pentru perioada 01.01 – 31.12.2013. Pe atunci, Nichita avea funcţia de consilier.

Maşina MAI, în raportul Curţii de Conturi

Potrivit raportului, în perioada mai sus menţionată, s-a descoperit plata nelegală a sumei de 8.373,92 lei, reprezentând piese de schimb şi reparaţii auto pentru trei autoturisme marca Logan, neaparţinând entităţii şi neînregistrate în evidenţele contabile ale instituţiei, având numerele de înmatriculare: IF- 04-IFN, suma de 4.066,60 lei; MAI 26140, suma de 1.760,50 lei şi IF-44-TOM, 2546,92 lei.

Nu ştia din ce partid face parte

Aceasta din urmă aparţinea consilierului Toma Nichita, actualul viceprimar al comunei Snagov, care, potrivit unui filmuleţ postat pe o reţea de socializare nu a ştiut să răspundă concret, la întrebările consilierilor locali, din ce partid face parte. La început a spus că e din PMP, apoi că este independent. Nichita nu a putut fi contactat pentru a-și spune punctul de vedere.