Evenimentul Zilei > Actualitate > Viborg, în finala Ligii Campionilor
Viborg, în finala Ligii Campionilor

Viborg, în finala Ligii Campionilor

Formaţia daneză Viborg s-a calificat în finala Ligii Campionilor la handbal, după ce a pierdut, la un singur gol (26-27), meciul retur cu norvegiencele de la Larvik. În tur, echipa româncei Cristina Vărzaru se impusese cu scorul de 27-21.

Viborg a condus la pauză în Norvegia, scor 13-10, deţinătoarea trofeului reducând cadenţa doar în finalul meciului, când Larvik a profitat şi a obţinut o victorie de palamares. Cristina Vărzaru a reuşit şase goluri astăzi, ajungând la cota 89 în acest sezon al Ligii Campionilor.

Mâine, la Râmnicu Vâlcea, Oltchim întâlneşte formaţia Gyor ETO, în cealaltă semifinală a competiţiei europene de elită. În partida tur, disputată în Ungaria, cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 25-25.

Oltchim şi Viborg s-au mai întâlnit în această ediţie a Ligii Campionilor, în Grupa a-2-a a competiţiei, ambele formaţii câştigând meciurile jucate pe teren propriu (vâlcencele impunându-se la un gol diferenţă, în timp ce danezele au obţinut o victorie mai clară, la şase reuşite).

Finala competiţiei va avea loc în prima jumătate a lunii mai.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News