Evenimentul ZileiActualitateViața unei românce din Spania. Detalii terifiante din casa unui spaniol

Viața unei românce din Spania. Detalii terifiante din casa unui spaniol

Viața unei românce din Spania. Detalii terifiante din casa unui spaniol
O româncă, în vârstă de 35 de ani a trecut prin momente de neimaginat după ce a refuzat să aibă raporturi sexuale cu spaniolul care o angajase ca menajeră.

Incidentul s-a petrecut, sâmbătă, în jurul orei 10:30, într-o casă din Carlet ,Comunitatea Valencia, Spania, unde românca venise pentru a îndeplini sarcini de curățenie ca menajeră

În momentul în care femeia s-a apucat de curăţenie, proprietarul, un bărbat de 41 de ani, a încuiat ușa, lucru care i s-ar fi părut suspect femeii. Spaniolul a tăbărât pe femeie şi a ameninţat-o cu pistolul pentru a întreţine raporturi sexuale. Dacă femeia a refuzat, spaniolul a luat-o la bătaie i-a rupt hainele și ar fi încercat să o abuzeze sexual.

Pentru a o intimida, presupusul agresor ar fi scos un pistol pe care îl avea ascuns la spate.

„Mi-a spus că dacă mă opun, mă va omorî pe loc”, spune victima.

Pentru că femeia a încercat să scape, el a început să o lovească pe tot corpul cu patul pistolului.

Odată căzută la pământ, femeia reclamă că a fost lovită cu brutalitate până când i-a rupt piciorul drept. Femeia a spus că în momentul în care bărbatul s-a ridicat pentru a merge să pună mâna pe un alt obiect cu care să continue să o lovească, a profitat de moment pentru a fugi din casă.

Disperată, cu hainele rupte şi desculă, femeia a fugit la primăria din Carlet. Aici, a găsit un consilier care a solicitat o ambulanţă. Femeia a fost internată de urgenţă la spitalul din localitate.

Ulterior, Garda Civilă l-a arestat pe suspect, deși acesta a încercat să fugă. Arma cu care a fost amenințată și lovită românca nu a putut fi găsită.

Bărbatul de 41 de ani a fost prezentat instanței marți. El este acuzat de infracțiuni de agresiune sexuală și vătămări corporale. Bărbatul recunoaște că între el și româncă a existat o ceartă, dar că femeia nu era angajată pentru menaj, ci pentru servicii sexuale. De asemenea, el a spus că a devenit agresiv cu românca, după ce nu a putut consuma relația și a refuzat să-i plătească pentru serviciile sale.

Judecătorul a fost de acord să fie judecat în libertate sa sub acuzația de agresiune sexuală și a emis o restricție de precauție care îi interzice să se apropie la mai puțin de 150 de metri de victima sa și să comunice cu ea, potrivit stiridiaspora.ro


Accesează: