Incidentul s-a petrecut, sâmbătă, în jurul orei 10:30, într-o casă din Carlet ,Comunitatea Valencia, Spania, unde românca venise pentru a îndeplini sarcini de curățenie ca menajeră

În momentul în care femeia s-a apucat de curăţenie, proprietarul, un bărbat de 41 de ani, a încuiat ușa, lucru care i s-ar fi părut suspect femeii. Spaniolul a tăbărât pe femeie şi a ameninţat-o cu pistolul pentru a întreţine raporturi sexuale. Dacă femeia a refuzat, spaniolul a luat-o la bătaie i-a rupt hainele și ar fi încercat să o abuzeze sexual.

Pentru a o intimida, presupusul agresor ar fi scos un pistol pe care îl avea ascuns la spate.

„Mi-a spus că dacă mă opun, mă va omorî pe loc”, spune victima.

Pentru că femeia a încercat să scape, el a început să o lovească pe tot corpul cu patul pistolului.

Odată căzută la pământ, femeia reclamă că a fost lovită cu brutalitate până când i-a rupt piciorul drept. Femeia a spus că în momentul în care bărbatul s-a ridicat pentru a merge să pună mâna pe un alt obiect cu care să continue să o lovească, a profitat de moment pentru a fugi din casă.

Disperată, cu hainele rupte şi desculă, femeia a fugit la primăria din Carlet. Aici, a găsit un consilier care a solicitat o ambulanţă. Femeia a fost internată de urgenţă la spitalul din localitate.

Ulterior, Garda Civilă l-a arestat pe suspect, deși acesta a încercat să fugă. Arma cu care a fost amenințată și lovită românca nu a putut fi găsită.

Bărbatul de 41 de ani a fost prezentat instanței marți. El este acuzat de infracțiuni de agresiune sexuală și vătămări corporale. Bărbatul recunoaște că între el și româncă a existat o ceartă, dar că femeia nu era angajată pentru menaj, ci pentru servicii sexuale. De asemenea, el a spus că a devenit agresiv cu românca, după ce nu a putut consuma relația și a refuzat să-i plătească pentru serviciile sale.

Judecătorul a fost de acord să fie judecat în libertate sa sub acuzația de agresiune sexuală și a emis o restricție de precauție care îi interzice să se apropie la mai puțin de 150 de metri de victima sa și să comunice cu ea, potrivit stiridiaspora.ro