Doliu în familia Dolănescu ! Mama lui Ionuț Petrescu, cel care se presupune că ar fi  băiatul artistului Ion Dolănescu, și-a pierdut mama, scrie cancan.ro.

El a făcut anunțul pe o rețea de socializare, spunând că ea a suferit de o boală cruntă.  Ionuț Petrescu, care  are grijă de mormântul lui Ion Dolănescu de la cimitirul Bellu, a scris că nu și-a cunoscut bine mama dar a iubit-o foarte mult .

„DUMNEZEU să odihnească sufletul mamei mele în pace! Astăzi a încetat din viață mama mea! Este dureros să pierzi o fiinţă dragă și în special pe cea datorită căreia exiști, MAMA! Am sperat, ne-am rugat pentru însănătoşirea ei, dar moartea a fost mai puternică şi ne-a smuls-o dintre noi. Nu am crescut lângă ea, nu am simțit iubirea ei, dar ea mi -a dat viață , datorită ei exist!

Nu o condamn, poate a avut un motiv ,doar că ceea ce sperăm că în sfârșit să mă elucideze, s-a risipit. Am așteptat în zadar să îmi aducă acea liniște sufletească confirmându-mi ceea ce sperăm să aflu, dacă cel pe care îl consider eu este tatăl meu. Nu s-a întâmplat asta și iată că astăzi a dovedit loialitatea cuvântului, adică a luat cu ea SECRETUL de o viață! Poate așa a fost să fie, poate chiar n-a putut sau nu a vrut să-mi spună știind că încalcă o promisiune, poate chiar n-a vrut să se afle.

Numai Dumnezeu știe și doar El îmi poate desluși misterul. Probabil voi află ,dar m-aș fi simțit altfel dacă chiar ea ,cea care mi-a dat viață mi-ar fi spus.O voi păstra în inima mea tot restul vieţii. Dumnezeu s-o ierte şi să-i primească sufletul în grădina să!”, a scris presupusul fiu al lui Ion Dolănescu, pe Facebook.