Evenimentul Zilei > Social > Veste bombă pentru români! Dispare una dintre cele mai vechi firme de telecom
Veste bombă pentru români! Dispare una dintre cele mai vechi firme de telecom

Veste bombă pentru români! Dispare una dintre cele mai vechi firme de telecom

Românii care folosesc servicii ale UPC România trebuie să știe că în curând furnizorul de telefonie nu va mai exista.

Începând din 31 martie, UPC, unul dintre cei mai vechi furnizori de servicii de internet fix, Tv și telefonie fixă, va înceta să existe, ca urmare a fuziunii cu Vodafone.

Dorim să vă informăm că Vodafone România şi UPC România au demarat proiectul de fuziune dintre cele două companii. Data efectivă a fuziunii este 31 martie 2020 şi reprezintă o etapă a procesului de integrare, care a început în 2019, imediat după aprobarea achiziţiei UPC de către Comisia Europeană.

Ca urmare a fuziunii, UPC România îşi va înceta existenţa ca entitate juridică, fiind absorbită de către Vodafone România. Vodafone România va iniţia în perioada următoare o amplă campanie de informare a clienţilor UPC România, prin toate canalele – scrisori de informare care vor însoţi factura de servicii, IVR, SMS, email, paginile online dedicate www.vodafone.ro/upc-devine-vodafone şi www.upc.ro/upc-devine-vodafone – cu privire la faptul că Vodafone România S.A. va deveni furnizorul acestora de servicii fixe de telecomunicaţii, începand cu data de 31 martie 2020, ca urmare a fuziunii dintre cele două companii, precum şi despre toate modificările relevante legate de această schimbare.

Vom reveni cu mai multe informaţii despre această etapă la momentul fuziunii”, se arată într-un comunicat al operatorului de comunicații mobile.