Începând din 31 martie, UPC, unul dintre cei mai vechi furnizori de servicii de internet fix, Tv și telefonie fixă, va înceta să existe, ca urmare a fuziunii cu Vodafone.

Dorim să vă informăm că Vodafone România şi UPC România au demarat proiectul de fuziune dintre cele două companii. Data efectivă a fuziunii este 31 martie 2020 şi reprezintă o etapă a procesului de integrare, care a început în 2019, imediat după aprobarea achiziţiei UPC de către Comisia Europeană.

Ca urmare a fuziunii, UPC România îşi va înceta existenţa ca entitate juridică, fiind absorbită de către Vodafone România. Vodafone România va iniţia în perioada următoare o amplă campanie de informare a clienţilor UPC România, prin toate canalele – scrisori de informare care vor însoţi factura de servicii, IVR, SMS, email, paginile online dedicate www.vodafone.ro/upc-devine-vodafone şi www.upc.ro/upc-devine-vodafone – cu privire la faptul că Vodafone România S.A. va deveni furnizorul acestora de servicii fixe de telecomunicaţii, începand cu data de 31 martie 2020, ca urmare a fuziunii dintre cele două companii, precum şi despre toate modificările relevante legate de această schimbare.

Vom reveni cu mai multe informaţii despre această etapă la momentul fuziunii”, se arată într-un comunicat al operatorului de comunicații mobile.