Evenimentul Zilei > Actualitate > Versiune musical pentru Game of Thrones
Versiune musical pentru Game of Thrones

Versiune musical pentru Game of Thrones

Urzeala tronurilor, serial realizat HBO, va avea şi o versiune musical scrisă şi compusă de grupul londonez Coldplay. Trupa a compus deja câteva piese care vor fi interpretate de actori din serial în cadrul Red Nose Day, campanie ce vizează strângerea de fonduri pentru tineri aflaţi în dificultate, susţinută de postul NBC, relatează joi 20minutes.ch.

Potrivit Agerpres, un prim extras din musicalul care este interpretat de Peter Dinklage, actorul care joacă în serial rolul Tyrion Lanniser, a fost deja postat de formaţia Coldplay pe YouTube. Peter dovedeşte că are voce bună şi ştie să şi-o pună în valoare. El ridicularizează prin piese câteva personaje care au murit în serial,  arătând că el trăieşte încă.

Versurile cântecelor interpretate de Peter Dinklage sună astfel: “Amintiţi-vă de Ned Stark, era foarte amuzant, dar nu a supravieţuit sezonului întâi. Robert Beratheon făcea parte din echipă, dar nu a rezistat până în sezonul al doilea. Pe regele Nordului îl consideraţi cool. Alt favorit care a murit. Credeaţi că Joffrey trebuia să trăiască, dar nu mai este pe genericul sezonului al cincilea. Ştii că eu sunt omul tuturor sezoanelor. Personajelor li se taie capul din diferite motive…Dar nu şi mie. Sunt la fel de puternic ca la început”.