Evenimentul Zilei > Monden > Velea este devastat. Antonia, umilită de un „mascul alfa”. Ce a apărut pe Instagram
Velea este devastat. Antonia, umilită de un „mascul alfa”. Ce a apărut pe Instagram

Velea este devastat. Antonia, umilită de un „mascul alfa”. Ce a apărut pe Instagram

Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste din showbiz-ul autohton. Viața ei pare un basm, dar în realitate, nu este deloc așa!

După divorțul de Vicenzo, Antonia a fost ținta răutăților și a bârfelor, viața privată fiind doar un lux.

Recent, Antonia a fost umilită de un bărbat în public. Totul s-a petrecut recent, dar iubita lui Alex Velea a reușit să gestioneze situația cu calm și tact.

Deși are trei copii minunați, care îi ocupă mult timp, un iubit extrem de atent, o carieră frumoasă și este implicată în multe proiecte, Antonia se numără printre vedetele de la noi care citesc mesajele sau comentariile lăsate de internauți la postările sale.

Recent, unul dintre bărbații care o urmăresc pe Antonia pe Instagram i-a lăsat un mesaj umilitor… Acesta i-a scris: „Ar fi culmea să fii și frumoasă, și deșteaptă”. Cu toate că nu este pentru prima dată când artista a fost ținta răutăților, ea a fost destul de deranjată de gestul internautului și a decis să facă totul public. Astfel, aceasta a făcut o captură la comentariul lăsat de internaut și a postat imaginea pe Instagram Stories, iar pe poză a scris cu roșu: „Un exemplu din multe pentru mine, referitor la BULLYING-UL ONLINE”.

Anul trecut, Antonia a ocupat un loc fruntaș în Top 100 Cele mai frumoase femei din lume în 2018. Frumoasa româncă s-a clasat pe locul 8, scrie Cancan.