Vedetele slăbesc, partenerii se îngraşă

Vedetele slăbesc, partenerii se îngraşă

Pro TV difuzează de la 20.30 o nouă ediţie a concursului "Dansez pentru tine".

După cinci săptămâni de antrenament intensiv, numeroşi concurenţi la „Dansez pentru tine”, în special vedetele, au început să slăbească.

Dansurile prezentate în această seară sunt paso-doblo şi Michael Jackson, iar perechile aflate la duel sunt Iuliana Luciu - Grigore Moldovan şi Dragoş Bucurenci - Elena Geru. Botezatu: „În fiecare zi mi se întâmplă câte ceva”

Cătălin Moroşanu a pierdut deja 5 kilograme şi a suferit un accident la genunchi. Ar trebui să fie supus unei intervenţii chirurgicale, dar declară că nu vrea să se oprescă din dans. Îşi aplică singur tratamentul: mănâncă bine, face duşuri fierbinţi şi bea un pahar cu vin înainte de somn. În schimb, partenera lui, Magda, a intrat în concurs cu 51 de kilograme, iar acum are 53.

Ne puteți urmări și pe Google News

Iuliana Luciu a scăpat de 2 kilograme şi spune că-şi simte organismul „mai tonifiat”. Partenerul ei, Grigore, în schimb, a luat în greutate 3 kilograme, lucru pus pe seama copioaselor mese de seară.

Pentru Polixenia de la Acasă, adică Diana Dumitrescu, cele cinci săptămâni de antrenamente au însemnat 3 kilograme date jos, plus oboseală cronică şi o cădere de glicemie, care a ţinut-o pe perfuzii o zi întreagă. De dureri nu a scăpat nici partenerul ei Adi Stan, care însă şi-a păstrat greutatea intactă.

La capitolul accidentări, Cătălin Botezatu este campion. „Am avut probleme cu omoplatul, cu genunchiul drept, cu genunchiul stâng, cu mâna. În fiecare zi mi se întâmplă ceva. La un moment dat, accidentările devin fireşti, pentru că ne antrenăm zi de zi, câte opt ore”, spune. Designerul a slăbit 5 kilograme, în timp ce Liuba, partenera lui de dans, obişnuită cu efortul fizic şi având corpul mai flexibil, şi-a păstrat silueta.

Pentru a-şi menţine greutatea, Andreea Spătaru mănâncă foarte mult, iar Antonio nu a suferit deloc în urma antrenamentelor. În fine, Dragoş Bucurenci a slăbit 3 kilograme, iar Elena Geru, partenera lui din concurs, consideră dansul foarte relaxant pentru organism.