Persoană foarte activă pe rețelele de socializare, Gabriela Cristea se lovește și de criticile fanilor, nu numai de laude. Recent, vedeta TV a povestit o întâmplare neplăcută cu care a avut de-a face alături de soțul ei, Tavi Clonda. Reacțiile au fost diferite, iar unele dintre ele au scos-o din minți pe Gabriela Cristea. Ea a povestit că a simțit nevoia să blocheze reacțiile cele mai vehemente, despre care consideră că au fost exagerate.

„Nu am crezut că voi avea reacțiile pe care le-am stârnit în momentul în care m-am hotărât să discut despre diverse subiecte pe InstaStory, iar „hatereala’ a fost la ea acasă. Vreau să vă zic că am trăit ieri o experiență groaznică

N-am mai avut răbdare și i-am zis că nu are toate țiglele pe casă. Ce să fac, îmi mai pierd și eu firea uneori, dar am blocat-o pentru că asta e cea mai bună soluție. (…) Mi-a zis că sunt o nebună și că noi toate vedetele ne creștem copiii aiurea și că e păcat că Dumnezeu ne-a dat copii”,  a scris Gabriela Cristea pe Insta Story.

După ce a aflat că Adelina Pestrițu s-a infectat cu coronavirus, vedeta TV a postat un mesaj în care a vorbit și despre importanța purtării măștii, pentru a-i proteja pe cei din jur.

„Pandemia asta ne-a schimbat hotarele spirituale. Ne-a dus de la agonie la extaz, ca să ne arunce iar în ghearele abisului. Într-o zi normală trecem prin toate stările cunoscute și mai adăugam câteva noi care ne înspaimantă doar pentru nu știam cș suntem capabili de ele.

Il invocam pe Dumnezeu de parca e un personaj de film cu super eroi, cand solutia este, de fapt, la îndemâna noastra; POARTA MASCA. Masca mea te protejaza pe tine, masca ta ma protejaza pe mine. @adelina.pestritu, sanatate multa!”, a scris Gabriela Cristea.