Evenimentul Zilei > Monden > Vedeta TV n-a mai rezistat și a început să-i blocheze pe unii fani. O experiență groaznică
Vedeta TV n-a mai rezistat și a început să-i blocheze pe unii fani. O experiență groaznică

Vedeta TV n-a mai rezistat și a început să-i blocheze pe unii fani. O experiență groaznică

În mediul on-line se nasc pasiuni fierbinți din cauza diferendului de opinii.

Persoană foarte activă pe rețelele de socializare, Gabriela Cristea se lovește și de criticile fanilor, nu numai de laude. Recent, vedeta TV a povestit o întâmplare neplăcută cu care a avut de-a face alături de soțul ei, Tavi Clonda. Reacțiile au fost diferite, iar unele dintre ele au scos-o din minți pe Gabriela Cristea. Ea a povestit că a simțit nevoia să blocheze reacțiile cele mai vehemente, despre care consideră că au fost exagerate.

„Nu am crezut că voi avea reacțiile pe care le-am stârnit în momentul în care m-am hotărât să discut despre diverse subiecte pe InstaStory, iar „hatereala’ a fost la ea acasă. Vreau să vă zic că am trăit ieri o experiență groaznică

N-am mai avut răbdare și i-am zis că nu are toate țiglele pe casă. Ce să fac, îmi mai pierd și eu firea uneori, dar am blocat-o pentru că asta e cea mai bună soluție. (…) Mi-a zis că sunt o nebună și că noi toate vedetele ne creștem copiii aiurea și că e păcat că Dumnezeu ne-a dat copii”,  a scris Gabriela Cristea pe Insta Story.

După ce a aflat că Adelina Pestrițu s-a infectat cu coronavirus, vedeta TV a postat un mesaj în care a vorbit și despre importanța purtării măștii, pentru a-i proteja pe cei din jur.

„Pandemia asta ne-a schimbat hotarele spirituale. Ne-a dus de la agonie la extaz, ca să ne arunce iar în ghearele abisului. Într-o zi normală trecem prin toate stările cunoscute și mai adăugam câteva noi care ne înspaimantă doar pentru nu știam cș suntem capabili de ele.

Il invocam pe Dumnezeu de parca e un personaj de film cu super eroi, cand solutia este, de fapt, la îndemâna noastra; POARTA MASCA. Masca mea te protejaza pe tine, masca ta ma protejaza pe mine. @adelina.pestritu, sanatate multa!”, a scris Gabriela Cristea.