Evenimentul Zilei > Monden > Vedetă în reality-show difuzat de Yahoo
Vedetă în reality-show difuzat de Yahoo

Vedetă în reality-show difuzat de Yahoo

Va avea propriul reality-show ce va fi difuzat pe Yahoo! Screen, serviciul de streaming al companiei.

Fotomodelul Naomi Campbell este protagonista 'I Am Naomi' – aşa cum se va intitula emisiunea difuzată pe Yahoo! Screen, ce va prezenta îndeaproape viața celebrului fotomodel de 44 de ani care 'își petrece timpul în compania unora dintre cei mai influenți și puternici oameni din lume'.

'Naomi este imprevizibilă și spontană', a declarat Joe Zee în publicația Fashionista. 'Cea mai interesantă parte în ce o privește pe Naomi este că foarte multă lume nu știe cât de isterică este. Ați mai văzut-o la televizor și este mereu amuzantă și foarte implicată', a mai declarat Joe Zee, adăugând că Naomi Campbell este îndrăgită de foarte mulți oameni din diferite domenii.

A interacționat recent cu Hillary Clinton, o cunoaște pe Oprah Winfrey, iar Justin Bieber este aproape obsedat de ea, a declarat Joe Zee despre Naomi Campbell, cunoscută pentru colaborările sale cu numeroși designeri celebri precum Yves St. Laurent, Gianni Versace sau Issac Mizrahi.

Fotomodelul britanic interpretează în prezent rolul unui judecător în spectacolul de televiziune 'The Face', competiție de modelling, produs de canalul Oxigen, și joacă rolul Camilla Marks în serialul de televiziune 'Empire'.