Este vorba despre fosta prezentatoare a emisiunii Acces direct, Simona Gherghe, care în prezent s-a dedicat creşterii copiilor.

Aceasta a rememorat un episod groaznic din copilărie, când era foarte atrasă de gimnastică. Simona Gherghe voia să devină gimnastă.

Modelul ei era Nadia Comăneci, dar din cauta antrenorilor săi, visul său s-a destrămat rapid şi irevocabil.

„Antrenorul de gimnastică, domnul Radu, şi balerina, doamna Balog, ne-au pus să facem şpagatul.

Nu mi-a ieşit aşa cum ar fi trebuit şi m-am aşezat, cu picioarele depărtate, într-o imitaţie stângace de şpagat.

Profesorul m-a văzut, s-a apropiat şi m-a lovit cu pumnul în spate. O lovitură atât de puternică, încât o simt şi acum, pe şira spinării…

Tot ce-a urmat a fost un coşmar. Simpla prezenţă în sală a acelui om mă paraliza”, povestea Simona Gherghe nu demult.

Pe blog său, fosta prezentatoare tv a mai povestit că a fost bătută cu scândura, iar în acel moment a decis să pună punct activităţii din gimnastică.

Cea care îi învinețite picioarele a fost chiar profesoara de balet, căreia îi mai plăcea să își jignească elevii. Totul se întâmplase pentru că ea nu făcuse corect o mişcare.

Când părinții Simonei Gherghe au aflat despre acest lucru, au retras-o de la antrenamente. Oricum, şi ea gândea la fel…

„Chinul copilăriei mele a durat vreo trei ani. Până într-o zi, când am venit acasă cu picioarele învineţite.

Profesoara de balet, o unguroaică a cărei singură pasiune era să ne jignească îngrozitor, mă bătuse cu o scândură, pentru că nu executasem corect nu ştiu ce mişcare…

Părinţii nu m-au mai lăsat să merg la antrenamente”, a mai povestit fosta prezentatoare a emisiunii Acces direct.

În pretent, locul Simonei Gherghe la Acces direct a fost ocupat de Mirela Vaida, care datorită personajelor vasluiene Viorel şi Vulpiţa, doboară recordurile de audienţe.

Ce-i drept, producătorii emisiunii se află într-un război deschis cu membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului, care au amendat deseori prestaţia soţilor Stegaru.

Din cauza Vulpiţei şi a lui Viorel, emisiunea Acces direct a fost amendată până în prezent cu o sumă ce se ridică la 30.000 de euro.

sursa: ciao.ro