Evenimentul Zilei > Politica > Olguţa VASILESCU devăluie STRATEGIA PSD în cazul în care IOHANNIS va REFUZA din nou numirea în funcţia de MINISTRU
Olguţa VASILESCU devăluie STRATEGIA PSD în cazul în care IOHANNIS va REFUZA din nou numirea în funcţia de MINISTRU

Olguţa VASILESCU devăluie STRATEGIA PSD în cazul în care IOHANNIS va REFUZA din nou numirea în funcţia de MINISTRU

Olguța Vasilescu a declarat că social-democraţii au pregătit deja o strategie, în cazul în care președintele Klaus Iohannis va refuza din nou numirea sa și a lui Mircea Drăghici în funcțiile de miniștri.

Întrebată dacă ordonanța de urgență pe care Tudorel Toader a anunțat-o are legătură cu Liviu Dragnea, Olguța Vasilescu a declarat: 

„Păi, totul e pentru Dragnea, nu? Ninge pentru Dragnea ca să se simtă bine, la primăvară o să apară floricelele pentru Dragnea ca să se simtă bine. Dacă e să gândim în această logică îngustă, absolut toate lucrurile întâmplate în ultimii doi ani în această țară sunt pentru Liviu Dragnea și atât. Poate dacă ajungeam ministru al Transporturilor aveam și autostrăzi tot pentru Liviu Dragnea, dar pentru acest lucru trebuie să-i mulțumim domnului Klaus Iohannis. Eu sunt absolut convinsă că în cele din urmă va face aceste numiri. Avem o strategie de partid dacă nu o va face, dar nu pot discuta aceste lucruri într-o emisiune”, a spus Olguța Vasilescu la TVR 1.