Mihai Stoica, preşedintele echipei de fotbal Unirea Urziceni, acuză arbitrajul lui Marius Avram de aseară, de la Supercupă. Stoica îl acuză pe Avram că a tras cu CFR Cluj, care a câştigat trofeul la penaltyuri.
Scandalul e primul din noul sezon, iar Mihai Stoica riscă să fie luat în colimator de Mircea Sandu, preşedinte FRF anunţând încă de săptămâna trecută că nu va mai tolera ieşirile în decor şi declaraţiile jugnitoare.
"Arbitrajul a fost bun spre foarte bun"
Vasile Avram, fostul şef al Comisiei Centrale a Arbitrilor, în prezent "vice" la FRF, îşi laudă odrasla.
"Arbitrajul de aseară a fost bun spre foarte bun şi nu e doar părerea mea. Nu vreau să comentez ce a spus domnul Stoica, dar se pare că a rămas ancorat în trecut. Chiar nu am înţeles atitudinea dumnealui, îşi justifica ieşirea prin greşelile făcute acum mult timp. Ca să port o discuţie cu dumnealui nu ştiu cît să mă cobor sau cît să mă ridic pentru a ajunge la nivelul său", a spus Vasile Avram.
"Din cauza acestor arbitri, fotbalul românesc o va lua în jos"
Aseară, supărat pe eşecul echipei pe care o reperezintă, Mihai Stoica a pus tunurile pe toată lumea:
"Ce a făcut Marius Avram se compară cu ceea ce a făcut Georgian Ionescu anul trecut. CFR va plăti în Liga Campionilor. Culio l-a călcat pe Neaga şi nu a primit nici măcar cartonaş galben, deşi trebuia eliminat! Mureşan trebuia şi el să primească al doilea avertisment şi să părăsească terenul!
Din cauza acestor arbitri, fotbalul românesc o va lua în jos. Eu am să probez declaraţiile mele. Nu am fost lăsaţi să jucăm în prelungiri. Unirea a câştigat pe merit un campionat, o să va arăt cum a câştigat CFR campionatul trecut. Să explice bulgarul Craiovei, să explice Alba Iulia, să explice Curtea de Argeş cum a câştigat CFR".