Vara concertelor începe cu trupa thrash metal Slayer

Vara concertelor începe cu trupa thrash metal Slayer

Trupa Slayer va concerta pe 4 iunie la Arenele Romane din Bucureşti. Legendara trupă de thrash metal revine în ţara noastră după spectacolul susţinut la Sonisphere, în cadrul turneului "The Big Four", alături de Metallica, Megadeth şi Anthrax.

Slayer este alcătuită din Tom Araya (bass si voce), Kerry King (chitara), Jeff Hanneman (chitara) şi Dave Lombardo (tobe). Formaţja a lansat de-a lungul timpului 11 albume de studio. În plus, au mai apărut şi două albume live, dar şi două EP-uri Slayer. Două piese de pe albumul “Christ Illusion” au adus trupei două premii Grammy, în 2007 şi 2008, “Eyes of the Insane” şi “Final Six”.

În deschiderea concertului de la Bucureşti vor cânta două trupe româneşti cunoscute: Avatar şi H8. Avatar s-a înfiinţat în 1996 şi a cântat în deschiderea unor trupe importante precum Megadeth, Sepultura, Samael, Rotting Christ sau Crematory, iar H8, înfiinţată în 1995 în Ploieşti, a avut concerte de succes atât în ţară, cât şi în străinătate. Pregătire pentru B'ESTFEST

Concertul este numit de organizatori un eveniment de pregătire a festivalului B’ESTFEST, din iulie, la care vor cânta mai multe formaţii rock importante: Kreator, Moonspell, Obituary sau Tristania. Un alt pre-party B’ESTFEST este cel de pe 31 mai, concert în care fanii îi vor putea vedea pe cei de la Foreign Beggars.

Ne puteți urmări și pe Google News

Biletele pentru concertul Slayer de la Arenele Romane au preţul de 80 de lei, respectiv 120 de lei, în faţa scenei. Ele pot fi găsite în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu şi reţelele afiliate MyTicket. Citiţi şi:

  • Slayer va concerta în vară la Arenele Romane