Evenimentul Zilei > Politica > Vanghelie îl REEVALUEAZĂ pe Ponta dacă iese președinte. ” Cred că o să fie şi prietenul meu”
Vanghelie îl REEVALUEAZĂ pe Ponta dacă iese președinte. ” Cred că  o să fie şi prietenul meu”

Vanghelie îl REEVALUEAZĂ pe Ponta dacă iese președinte. ” Cred că o să fie şi prietenul meu”

Primarul sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, a declarat, în această seară, că Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC, va deveni prietenul său, dacă va câştiga alegerile prezidenţiale.

"Trebuie să găsim toate soluţiile şi resursele ca alegerile să fie câştigate de Victor Ponta. Nu m-aţi auzit de multe ori să spun aceste cuvinte, fiindcă nu sunt prieten cu Victor Ponta. Poate nu-l iubesc pe Ponta, dar iubesc partidul şi cred că este mai important să avem un preşedinte de stânga. (…) Cred că o să fie şi prietenul meu, dacă iese preşedinte", a declarat Marian Vanghelie, citat de Agerpres, la mitingul organizat de PSD la Sala Palatului.

Vanghelie a adăugat că are un pariu cu sine, acela ca sectorul pe care îl conduce să se plaseze, în alegeri, între primele judeţe din ţară ca rezultat.

"Am promis să fiu cuminte", a mai spus Vanghelie  adăugând că îşi doreşte ca PSD să aibă o campanie puternică, iar România să fie condusă de un premier "care să nu creadă că a avea un program social e pomană".

"Nu e pomană. (…) Până duminică nu vă mai uitaţi la televizor şi o să vedeţi că şi cei care nu vor să-l voteze pe Ponta or să îl voteze", a conchis acesta.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News