Vanghelie caută păpădia lui Băsescu pe "Goagăl"

Vanghelie caută păpădia lui Băsescu pe "Goagăl"

Liderul PSD Bucureşti Marian Vanghelie a făcut azi o nouă gafă şi s-a apucat să caute păpădia lui Băsescu pe...Goagăl, pardon Gaghel, adică pe Google.

Nimeni nu are nevoie să îi spună Băsescu "ce trebuie să înveţe românii şi unde găsesc pe Goagăl, Gaghel (Google) păpădia şi unde să ne interesăm de Herodot", a comentat liderul PSD.

Vanghelie, care s-a "impus" pe scena politică drept unul dintre liderii cu cele mai mari dificultăţi de exprimare, s-a scuzat pentru greşeală, pe motiv că este foarte obosit.

Preşedintele PSD Bucureşti a mai spus că actuala putere trebuie să se concentreze asupra problemelor cu care se confruntă românii şi pentru asta este nevoie de responsabilitate. El l-a acuzat pe preşedinte că induce panică în rândul populaţiei şi manifestă dispreţ faţă de instituţiile statului. "Să-mi spuneţi cine este Băsescu în ianuarie 2010!", a conchis Vanghelie.   Preşedintele Traian Băsescu a participat ieri la şedinţa de guvern, afirmând, pentru prima oară, că România se află în recesiune economică. El a criticat Guvernul şi, în special, pe ministrul PSD al educaţiei, Ecaterina Andronescu. Băsescu a susţinut că programa şcolară pune accentul pe partea teoretică, afirmând că "despre păpădie şi salată copiii pot citi şi pe Google", iar sistemul de educaţie produce mai mult filosofi şi mai puţin ospătari sau tinichigii.

Ne puteți urmări și pe Google News