Vânătoare de vampiri la Pro Cinema

Vânătoare de vampiri la Pro Cinema

De astăzi, în fiecare duminică, la miezul nopţii, un nou erou „Blade” va continua lupta pentru salvarea omenirii.

Povestea celui mai faimos vânător de vampiri al timpurilor moderne continuă, de azi, cu „Blade: The Series” la Pro Cinema. Scenarişti Adam Targum, Barbara Nance şi Marv Wolfman, alături de Michael Robison, Félix Enríquez Alcalá şi Alex Chapple, regizorii serialului, producţie 2006, continuă legenda tulburătoare a eroului-hibrid jumătate om, jumătate vampir.

Un nou chip pentru Blade

Deşi Westley Snipes, interpretul personajului principal al trilogiei „Blade” şi figură emblematică a vânătorului de vampiri, declara că ar fi interesat de o nouă franciză pentru o continuare a seriei, dacă scenariul este bine pus la punct, când i-a fost oferit rolul a refuzat. În această situaţie, producătorii l-au ales pe rapperul Sticky Fingaz, foarte asemănător cu imaginea deja consacrată. În vârstă de 36 de ani, Sticky Fingaz este cunoscut publicului din România atât ca interpret al melodiei „Remember Me?”, alături de Eminem, dar şi ca actor din filmul „Breaking Point”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Acţiunea este plasată după cea din „Blade: Trinity”, iar unele întâmplări din episodul-pilot fac referire la acesta. Ca şi în producţiile precedente, Blade nu va fi singur în luptă. Aliaţii sunt un fabricant de arme şi Krista Starr (Jill Wagner), o femeie care vrea să se răzbune pe Casa Chthon. Krista a descoperit că fratele ei a murit în împrejurări misterioase, de mâna membrilor din Casa Chthon. Megând pe firul evenimentelor, Krista se va întâlni cu Blade, dar şi cu criminalul fratelui ei, Marcus Van Sciver (Neil Jackson), membru al Casei Chthon.

Deşi Sciver o va transforma pe Krista într-un vampir pentru a o ţine sub puterea lui, Blade îi va injecta acesteia acelaşi ser pe care-l foloseşte şi el, iar ea îşi va putea controla instinctele criminale. Împreună cei doi vor face o echipa foarte puternică, singura care are vreo şansă în lupta contra puternicei Case Chthon.