Va fi de acord Irinel Columbeanu ca fiica lui să plece în Statele Unite cu Monica Columbeanu?

Va fi de acord Irinel Columbeanu ca fiica lui să plece în Statele Unite cu Monica Columbeanu?

Judecătoria Buftea a decis ca micuța Irina să rămână la tată, Irinel Columbeanu, iar mama, Monica Gabor, să o poată lua două luni în vacanță, atât în România, cât şi în străinătate.

După ce fiecare a obținut, aproximativ, ce și-a propus, liniștea pare că se lasă peste fosta familie Columbeanu. Judecătoria Buftea a decis, la începutul săptămânii, în şedinţă publică, ca micuța Irina, în vârstă de patru ani, să rămână cu tatăl ei, Irinel Columbeanu, iar Monica să plătească o pensie alimentară de 1.000 de lei pe lună.

Monica, redevenită în urma divorțului Gabor, la rândul ei, are voie să o ia pe fetiţă în a doua şi a patra săptămână din lună şi în perioada de vacanţă (20 iunie - 20 august), atât în România, cât şi în străinătate. Irinel Columbeanu a reafirmat că mama își poate vedea copilul, la Izvorani, de câte ori vrea.

Fiecare urmărește obiectivul personal „Atât Irinel Columbeanu, cât și Monica sunt firi puternice, antrenate în atingerea obiectivelor personale. Aș pune pe seama acestui lucru înverșunarea care se vede în acțiunile lor. Exceptând câteva declarații de la început ei nu par să-și facă rău unul altuia în mod gratuit”, este de părere psihologul Cristina Ciuluvică.

Ne puteți urmări și pe Google News

Luni, Monica a fost la vila de la Izvorani pentru a-şi vedea fata și a luat cina alături de micuță și de fostul său soț. Deși inițial avocatul Ionuţ Dojană a spus că Monica vrea să îi fie încredinţată spre creştere Irina, Monica pare a fi mulțumită cu hotărârea luată de Judecătoria Buftea, mai ales că ea nu-și poate permite să renunțe la carieră, iar acest lucru implică și deplasări. 

„Trebuie ținut cont că Monica se află la vârsta la care nu-si permite să renunțe la carieră. De aceea ea încearcă să nu complice lucrurile, căutând o soluţie în care să împace și rolul de mama și cel de model”, este părerea psihologului.

A mințit de frica limbii engleze

În sprijinul ei vine și mama sa, Veronica Bulai, care a afirmat la tribunal că și-a mințit ginerele atunci când i-a spus că Monica este total neindicată pentru a fi mamă, iar explicația pentru gestul său de atunci este că nu se descurca să vorbească în limba engleză și nu mai voia să plece în Statele Unite.

Singurul care ar putea ataca hotărârea Judecătoriei Buftea poate fi Irinel Columbeanu, care nu pare să fie de acord ca fiica să plece, chiar și pentru pentru o scurtă vacanță alături de mamă, în Statele Unite.

„Nu are importanță dacă micuța este luată pentru o perioadă scurtă în Statele Unite. Important pentru copil și pentru buna sa dezvoltare este ca în timpul petrecut acolo, părintele cu care va locui să nu folosească această ocazie pentru a o îndepărta pe fetiță de tatăl sau și de viața pe care o are aici, printr-o exagerată permisivitate sau chiar prin încercarea de a-l denigra sau a-i submina autoritatea acestuia din urmă. Acest lucru este valabil pentru ambii părinți. Copilul percepe acest lucru ca un atac la propria persoană și suferă foarte mult. Ura părinților, unul față de altul, și dorința de a-și stăpâni copilul, va fi transformată de acesta într-o arma îndreptata spre el însuși”, este părerea psihologului Cristina Ciuluvică.

Monica nu-și reface viața în SUA

De curând, Monica Columbeanu a fost surprinsă în America alături de un tânăr necunoscut, mâncând din înghețata bărbatului. Modelul a refuzat să comenteze imaginile, iar avocatul Monicăi a subliniat că sub nicio formă modelul nu se gândește să-și refacă viața în America.

Deși nu a făcut niciun comentariu despre posibilitatea ca Monica să fie într-o relație cu un bărbat, este posibil ca lui Irinel să nu i se pară în regulă că nu știe alături de cine ar putea să stea fiica sa în SUA.