Evenimentul Zilei > Politica > USB refuză oferta PNL de colaborare
USB refuză oferta PNL de colaborare

USB refuză oferta PNL de colaborare

Liderii USB au refuzat vehement să dea mâna cu PNL pentru un mare pol de dreapta.

 Noul lider PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a spus că şiar dori un dialog cu USB cu privire la o colaborare în consiliile din Bucureşti. Nicuşor Dan exclude din start orice înfrăţire cu liberalii. „Nu se pune în acest moment problema unei alianţe. Noi am declarat că mergem singuri. În ceea ce priveşte activitatea noastră în consilii, acolo noi vom vota pe proiect. Proiectele bune vor fi votate, cele proaste nu, iar în cazul în care vom sesiza ilegalităţi vom sesiza instituţiile abilitate. Excludem o astfel de alianţă. Excludem pentru că ascultăm cu interes ce ne spune publicul nostru, iar acest public are mesajul «nici cu PSD, nici cu PNL». Aşteptăm reformarea cu adevărat a acestora. Apoi, mai vorbim“ spune Nicuşor Dan.


FOTO: Nicuşor Dan a refuzat radical o apropiere de PNL. FOTO: AGERPRES„PNL rămâne un partid nereformat, corupt şi clientelar, care a dezamăgit cetăţenii ce şi-au pus speranţele în acesta. Indiferent de ultimele declaraţii ale conducerii, el rămâne «Curat murdar!»“, a spus şi Clotilde Armand, consilier local la Sectorul 1.

Europarlamentarul Cristian Buşoi a făcut luni o ofertă către USB pentru o colaborare. “Pentru PNL și votanții PNL este foarte important să știe că, din punctul nostru de vedere, ușa deschisă către o colaborare bună cu USB rămâne deschisă și în perioada următoare ne vom concentra pe o opoziție la PSD, rațională, pe proiecte slabe, care nu fac bine Bucureștiului. Și veți vedea în perioada următoare că activitatea PNL în București va fi una foarte intensă și productivă”, a explicat Bușoi.

Nicuşor Dan înfiinţează USR

Pe de altă parte, Nicuşor Dan este preocupat, la ora actuală, cu înfiinţarea USR(Uniunea Salvaţi România). „Vă așteptăm alături în proiectul Uniunea Salvați Romania – USR. Vă invităm să completați formularul și colegii mei vă vor contacta. Pentru alegerile parlamentare din noiembrie vrem să inființăm filiale în cât mai multe locuri din România”, a scris el pe contul său de Facebook

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: