Următorul adversar al lui Lucian Bute ameninţă: "Îi ştiu punctele slabe"

Următorul adversar al lui Lucian Bute ameninţă: "Îi ştiu punctele slabe"

Pugilistul jamaican Glen Johnson este optimist înaintea meciului cu Lucian Bute, în care românul îşi va apăra titlul mondial al categoriei supermijlocii în versiunea IBF. Confruntarea va avea loc în 5 noiembrie, la Quebec City.

"Aş vrea ca meciul să fie decis înaintea ulimului clopot şi să nu se ajungă la decizie, orice se poate întâmpla acolo. Sunt concentrat pe meci şi aş vrea să îl fac KO pe Bute. Îl cunosc pe adversarul meu. Îi ştiu punctele slabe. Ştiu ce face bine, dar şi unde e vulnerabil. Meciul cu Bute e o şansă care vine o dată în viaţă. Trebuie să profit de ea", a spus Johnosn pentru "8countnews.com".

Lucian Bute, 31 de ani, şi-a păstrat cu succes pentru a opta oară centura mondială IBF la categoria supermijlocie, după ce l-a învins pe francezul Jean Paul Mendy prin KO în repriza a patra a meciului desfăşurat în 9 iulie, la Romexpo. Românul e neînvins la profesionişti. De cealaltă parte, Glen Johnson are 42 de ani şi e un pugilist cu 68 de partide la activ. Jamaicanul are 51 de victorii (35 prin KO), 15 înfrângeri şi 2 remize.

Ne puteți urmări și pe Google News