Urmaşele Marianei "Cur de fier" se prostituează pentru mâncare

Urmaşele Marianei "Cur de fier" se prostituează pentru mâncare

Iuliana Dana a ajuns în bordel după ce nu a mai avut bani să-şi plătească hainele de firmă primite cadou de la proxenetă.

Zeci de fete minore au fost obligate să se prostitueze pentru mâncare şi un acoperiş deasupra capului. Tinerele au ajuns la mâna unei proxenete din Galaţi, recunoscută prin modul în care reuşea să recruteze prostituate. Matroana Ecaterina Lungu păcălea fetele sărace cu promisiunea unor locuri de muncă în străinătate. Până să le fie eliberate paşapoartele, ele erau forţate să se prostitueze în România pentru banii de cazare, mâncare şi transport. Întreaga înşelăciune a fost descoperită de procurorii DIICOT, care au decis trimiterea în judecată a proxenetei. Au ajuns cocote din dragoste Complicele acesteia, Narcis Nicolau, este acuzat că racola fete prin metoda "loverboy". Bărbatul a profitat de naivitatea mai multor fete, pe care le-a convins că este îndrăgostit şi le-a determinat să obţină bani practicând prostituţia pentru a se putea întreţine. Mărturiile prostituatelor de ocazie sunt cutremurătoare. Ionela Mariana avea doar 15 ani, în momentul în care a ajuns să se prostitueze. Ea a fost amăgită cu un loc de muncă într-un bar, dar a ajuns să întreţină relaţii sexuale pentru 50 de lei, în hotelurile de pe cheiul Dunării. Fata a povestit că, zilnic, avea minim zece clienţi. Proxeneta le păzea cu stricteţe pe tinere pentru a nu pleca şi le păstra actele de identitate. Evadarea, pedepsită crunt O altă tânără, Nicoleta, care a început să se prostitueze de la 17 ani, a povestit procurorilor DIICOT că a fost bătută cu sălbăticie atunci când a încercat să evadeze. "O să te vindem unor proxeneţi care te vor scoate din ţară", a sunat ameninţarea. Iuliana Dana avea 17 ani în momentul în care celebra proxenetă Mariana Baboş i-a făcut cadou fuste şi bluze de firmă. După un timp, proxeneta i-a cerut banii pe ele. Pentru că nu avea aceşti bani, tânăra a ajuns în bordelul Ecaterinei Lungu. Iuliana s-a prostituat timp de patru luni, până a reuşit să-şi achite datoriile pentru hainele de firmă.

Milioane din sexul plătit

Mariana Baboş, zisă "Mariana cur de fier", a fost cea mai cunoscută prostituată-proxenetă din judeţele Galaţi şi Brăila. Femeia a murit, anul trecut, săracă lipită, deşi a strâns din sex plătit aproape zece milioane de euro. Ea şi-a început activitatea de prostituată în anii 60', la vârsta de 16 ani. După Revoluţie s-a tranformat în matroană şi a obligat sute de fete să se prostitueze. În anii 2000, Mariana a intrat în atenţia procurorilor DIICOT şi a fost cercetată în mai multe dosare de trafic de carne vie. Anchetatorii i-au pus sub sechestru toate vilele şi autoturismele de lux. CITIŢI ŞI:

  • EXCLUSIV. Virgine pentru politicieni şi oameni de afaceri. Cum acţiona reţeaua condusă de soţia lui Marta
  • DEZVĂLUIRI. Andreea Marta avea o adevărată ŞCOALĂ DE PROSTITUATE

Ne puteți urmări și pe Google News