Unorul lui Grapini. Dă like și la imaginile în care e ridiculizată

Unorul lui Grapini. Dă like și la imaginile în care e ridiculizată

Europarlamentarul Maria Grapini a ajuns din nou viral pe rețelele de socializare, după ce s-a fotografiat tolănită pe un câmp de maci, la marginea drumului, și a folosit imaginea ca poză de profil pe Facebook.

După ce a făcut ocolul internetului cu greșelile de ortografie, și după ce i s-a reproșat că mutilează limba română, Grapini s-a ales inclusiv cu o contestație depusă la Biroul Electoral Central pe motiv că scrie greșit românește. Mai nou, fotografiile care o reprezintă au ajuns ”meme”, adică imagini însoțite de texte ridiculizante sau comice, care se răspândesc pe net.

Fostul ministru al Turismului, apare acum în rol de Albă-ca-Zăpada, înconjurată de iepuraşi, căprioare şi veveriţe, sau, între ghirlandele de flori de plastic de la masa mirilor nășiți de jurnalistul Rareș Bogdan, cu mesajul ”ţara arde şi Grapini este o floare între flori”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nici fotografia originală nu a scăpat de ”ajustări”. Un utilizator de Facebok și-a amintit de greșeile proverbiale de ortografie ale timișorencei care face politică și a ridiculizat-o în câmpul de maci. ”Cel mai important e sa fi-I tu însuți gen” a scris deaupra fotografiei europarlamentarului. Maria Grapini a apăsat imediat butonul de ”like” al postării  în care a fost evidențiată, semn că are un deosebit simț al umorului.