Cel mai intens eveniment de jazz al anului are loc între 6 și 9 iulie, la 1.000 de metri altitudine, în munți, promițând, ca și până acum, o experiență unică în Europa.

Show pe trei scene

Gărâna Jazz Festival 21 va oferi concerte pe trei scene din Munții Banatului: Poaiana Lupului, satul Gărâna și biserica din Văliug. Line-upul internațional include grupe muzicale de excepție, între care: Tonbruket, Melt Trio, Bill Frisell Trio, Enrico Rava – Tomasz Stanko Quintet, David Torn Sun of Goldfinger, Omar Sosa Quarteto Afrocubano și Bobo Stenson Trio. Între proiectele autohtone, menționăm o prezență excentrică și conceptuală: Thy Veils, cu un performance ce suprapune universul sonor cu arta digitală și proiecțiile multimedia.

Programul complet este disponibil pe www.garana-jazz.ro, iar biletele pot fi achiziționate online prin Bilet- Master.ro, MyTicket și Bilete.ro.

Festivalul International de Jazz Gărâna este organizat de Fundația Culturală Jazz Banat, membră a European Jazz Network. În ultimele două decenii, peste 100.000 de spectatori și numeroși artiști cu renume internațional au împărtășit experiența jazz-ului de avangardă sub cerul liber în micul sat din inima Banatului.