Evenimentul ZileiSocial„Unfu*k yourself: 10 lucruri spuse verde-n față

„Unfu*k yourself: 10 lucruri spuse verde-n față

„Unfu*k yourself: 10 lucruri spuse verde-n față
Simți că nu ești acolo unde ai vrea să fii? Îți trec zilnic prin cap zeci sau poate sute de gânduri negative? Ceilalți sunt mereu de vină pentru ceea ce ți se întâmplă sau, mai ales, pentru ceea ce NU ți se întâmplă? Atunci poate nu ar fi rău să citești cartea Unfu*k yourself: Eliberează-ți mintea și trăiește-ți viața, apărută de curând și la noi în țară la editura Lifestyle Publishing, parte a Grupului Editorial Trei.

Gary John Bishop, autorul ei, este coach de dezvoltare personală și de-a lungul carierei sale a întâlnit toate scuzele posibile și imposibile pe care oamenii și le spun pentru a menține o stare de fapt care îi împiedică să își atingă adevăratul potențial și să fie fericiți. Bishop nu menajează pe nimeni în cartea lui, ba chiar își avertizează cititorii că dacă sunt sensibili, ar face bine să lase cartea din mână. Iată 10 lucruri spuse verde-n față de Gary John Bishop de care ai putea să ții cont dacă îți dorești o viață mai bună:

1) Nu mai da vina pe ghinion. Nu mai da vina pe ceilalți. Nu mai arăta cu degetul către influențe sau circumstanțe din exterior.
2) Toată lumea are probleme, iar viața nu e întotdeauna perfectă. Nu va fi niciodată.
3) Rămânând în zona de confort, repetând aceleași acțiuni dintotdeauna, trăiești de fapt în trecut – nu înaintezi […] Necunoscutul poate să conțină lucruri urâte, dar conține și toate lucrurile frumoase. E un izvor nesecat de oportunitate și progres.
4) Viața ți-o schimbi prin fapte, nu gândind fapte. Dacă vrei o viață diferită, trebuie să o faci diferită.
5) Cheia este acțiunea. Scapă de balivernele tale negativiste. Nu va fi niciodată mai bine, mai facil sau mai ușor de înțeles. Asta este. Viața se întâmplă acum și nu există moment mai bun decât cel de acum.
6) Ai parte de viața pentru care ești dispus să lupți. Dacă nu ești dispus să faci ceva pentru a schimba situația – cu alte cuvinte, dacă nu ești dispus să lupți, atunci, fie că-ți place, fie că nu, asta e viața pe care ai ales-o.
7) Cele mai importante reușite ale noastre se nasc din disconfort, incertitudine și risc. Tocmai de aceea, marile realizări și succesul extraordinar sunt întâmplări rare. Majoritatea dintre noi preferă disconfortul.
8) Încetează să mai faci prostiile pe care știi că nu ar trebui să le faci și apucă-te de cele pe care știi că ar trebui să le faci.
9) Nu problemele te deviază de la traseul tău, ci așteptările. Ceea ce trebuie să reții este că „așteptările” legate de cum ar trebui să fie viața nu te ajută cu nimic.
10) Lumea se învârte în jurul schimbării. Naștere și moarte, creștere și distrugere, mărire și cădere, vară și iarnă. Oricât ar părea că seamănă între ele, nu există două zile la fel.


Accesează: