Evenimentul Zilei > Actualitate > UNDE MERGEM – B-IFF aduce nume mari ale cinematografi ei europene
UNDE MERGEM – B-IFF aduce nume mari ale cinematografi ei europene

UNDE MERGEM – B-IFF aduce nume mari ale cinematografi ei europene

Cel mai longeviv festival de lung metraje din București, B-IFF, a ajuns la cea de-a XIII-a ediție, iar pentru cinci zile, între 28 iunie și 2 iulie, locuitorii Capitalei se vor bucura de cele mai apreciate producţii la Festivalul Internațional de Film București.

Juriul Festivalului B-IFF 2017 reunește nume precum Brontis Jodorowsky, actor chilian și director de teatru la Paris, Carla Vulpiani, director de programe la Festivalul Internațional de Film de la Milano, Franziska Petri, actriță de origine germană, aclamată pentru extraordinara performanță în Izmena – Betrayal pe lângă cele mai apreciate nume ale cinematografiei româneşti. 

Printre invitaţii special se num ră nume importante ale cinematografiei europene, printre care și Vanessa Redgrave, actriță distinsă cu numeroase premii.

Festivalul Internaţional de Film Bucureşti, ediția a XIII-a, se va desfășura la Cinema Elvira Popesco și Cinema Muzeul Țăranului Român

Capitala pregătită pentru Evanescence

Celebra trupă Evanescence va concerta astăzi la Bucuresti. Evenimentul va avea loc la Arenele Romane, cu începere de la ora 20.00. Alături de Evanescence pe scenă vor urca trei super trupe ale căror compoziții au depășit granițele țărilor din care provin: Killa (IT), Sede Vacante (GR) și Fall Has Come (IT).

Pentru cei interesaţi să-şi cumpere bilete în ziua concertului, mai sunt disponibile următoarele categorii de bilete: categoria A – 340 lei (cu loc în tribună în sectoarele K și E, Include: afis, A3, bilet fizic amintire și o bere din partea casei); categoria C – 200 lei (cu loc pe scaun sau fără loc), în spatele Categoriei B, în Arenă; Five Pack – Cumperi 5 bilete la preț de 4 în zona de Acces General. 

Bucureştiul, pe harta marilor evenimente gastronomice

În perioada 30 iunie – 2 iulie, are loc în Herăstrău, la Roaba de Cultură, a doua ediție a Bucharest Food Festival un eveniment dedicat gurmanzilor, bucătarilor, specialiștilor în gastronomie și tuturor celor pasionați de tehnicile și secretele bucătăriei gourmet.

Festivalul este o celebrare în aer liber a artei culinare și își propune să pună Bucureștiul pe harta internațională a marilor evenimente gastronomice.

Canadienii de la „Three Days Grace” vin la „Shine” 

A patra ediție a festivalului Shine va avea loc în perioada 30 iunie-1 iulie 2017, la Arenele Romane, iar organizatorii pregătesc o surpriză.

Printre trupele ce vor urca pe scenă se numără în premieră în România canadienii de la Three Days Grace, iar pe lista de invitați speciali figurează şi Subcarpați, trupă ce vine pentru al doilea an consecutiv să bubuie boxele Arenelor Romane.

Biletul costă 85 de lei pe zi, iar abonamentul Acces General – 129 lei. 

Festivalul Îngheţatei, la Constanţa

Între 29 iunie şi 2 iulie, pasionaţii de un desert dulce sunt aşteptaţi în Piața Ovidiu începând cu ora 10.00, la Festivalul Înghețatei. Aici, pofticioşii vor fi tentaţi cu tarte, cupcakes, eclere, torturi, clătite şi gaufre, toate făcute cu cea mai mare grijă.

5.000 de turişti la „Dakini Festival 2017”

Astăzi, de la ora 18.00, plaja de la Tuzla va da startul „Dakini Festival 2017”, eveniment care va aduna iubitorii de muzică chill-out și trance, veniţi din întreaga Europă. 100 de Dj internaționali vor mixa la festival. Cele mai cunoscute nume internaţionale, între care Desert Dwellers (SUA), Solar Fields (Suedia) şi Gaudi (UK), vor mixa timp de 4 zile şi 4 nopţi fără oprire.

Festivalul îşi va închide porţile pe 2 iulie, iar organizatorii estimează că la eveniment vor fi prezenți peste 5.000 de turiști, veniți din toată Europa.